ΠΑΟΚ: Χτίζει την επίθεση πάνω στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Metrosport Team09 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Αποτέλεσε τον ορισμό της πετυχημένης μεταγραφής και σίγουρα τον «οδηγό» για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ

Ο Αντριγια Ζίβκοβιτς, περί ου ο λόγος, αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Μπενφίκα, με διετές συμβόλαιο, χωρίς ρήτρα και απολαβές μισού εκατομμυρίου και με τις επιδόσεις του έπεισε ότι το deal ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό: 48 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ και σπουδαίες εμφανίσεις σε μεγάλα ματς με κορυφαίο παράδειγμα τον τελικό του Κυπέλλου που με μία ενέργειά του (το απίστευτο τακουνάκι) «ξεκλείδωσε» τον κωδικό για την κατάκτηση της κούπας, είναι τα στοιχεία που δίνουν τις αποδείξεις και χαράσσουν το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα είχαν εδώ και μήνες την άποψη ότι πρέπει να ανέβουν κατακόρυφα οι απολαβές του, ήρθε και η εισήγηση του Λουτσέσκου για να τους κάνει να το πάρουν απόφαση οριστικά πως πρέπει να δώσουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον βραχύσωμο Σέρβο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί τον βραχύσωμο, 25χρονο (και άρα με πολλές προοπτικές εξέλιξης) Σέρβο πολύ ποιοτική μονάδα πάνω στην οποία πρέπει να χτίσει την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Θα είναι άκρως κομβικός για τον Δικέφαλο τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως δεύτερος επιθετικός και αυτό ωθεί τους συνεργάτες του Σαββίδη να προχωρήσουν στην τελική συζήτηση με τον πατέρα και ατζέντη του, Γιόβιτσα.

Βέβαια, στην Τούμπα γνωρίζουν εδώ και καιρό τις απαιτήσεις της πλευράς Ζίβκοβτς και του πολύ δύσκολου στην διαπραγμάτευση πατέρα του Αντριγια και είναι έτοιμοι να τις υλοποιήσουν. Ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά δουλέψει πάνω σε μία φόρμουλα συμφωνίας με ετήσιες απολαβές περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ (θα φανεί από την διαπραγμάτευση αν ανέβουν και πιο πάνω) και συνεργασία τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Οι τελικές επαφές θα γίνουν όταν ο Αντριγια επιστρέψει από τις διακοπές του στην Αγία Νάπα της Κύπρου, εκεί που, όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ανέβηκε σε γκρουπ φαν του στο instagram, ένιωσε για μία ακόμη φορά την αγάπη των ΠΑΟΚτσήδων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.