ΠΑΟΚ: Χαμένοι στα βάθη του πάγκου και της κερκίδας

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Η σεζόν οδεύει στο τέλος της, ο ΠΑΟΚ έχει σταθερά μία εικόνα πολύ μακριά από τις προσδοκίες του κόσμου και των ανθρώπων του όμως έχει μπροστά του δύο στόχους. Το Κύπελλο και την κατάκτηση της 2ης θέσης. Στην προσπάθεια στα δύο μέτωπα είναι πια φανερό ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει σε κάποιους παίκτες τους οποίους έχει βγάλει από το rotation. Κάποιοι από αυτούς ήταν βασικοί σε άλλες φάσεις της σεζόν, κάποιοι πήραν ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και κάποιους άλλους δεν... τους είδαμε.

Φερνάντο Βαρέλα: Ακρογωνιαίος λίθος του νταμπλ του 2019 αλλά εσχάτως εκτός 11άδας, άλλοτε λόγω τραυματισμού -όπως και τώρα- άλλοτε λόγω επιλογής του προπονητή του. Ο Βαρέλα έχει ξεπεράσει τον έναν μήνα χωρίς ματς, αφού η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στις 7 Μαρτίου στο εντός έδρας 2-2 με τον Άρη. Έμεινε στον πάγκο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό, εκτός αποστολής στην πρεμιέρα των πλέι οφ με την ΑΕΚ, στον πάγκο στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπως και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ για να μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στο ματς με τον Αστέρα. Είναι προφανές ότι, με τον Μιχαηλίδη εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Γκαρσία, το δίδυμο Ίνγκασον-Κρέσπο θα πάει ως το τέλος της σεζόν.

Ο 33χρονος στόπερ εισπράττει 1,2 εκατομμύρια ευρώ και έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Σίντζι Καγκάβα: Ορόσημο φαίνεται ότι ήταν το ντέρμπι με τον Άρη και για τον Ιάπωνα. Η απουσία της τελευταίας στιγμής του Τζόλη στο ντέρμπι της 7ης Μαρτίου, έβαλε τον Καγκάβα στην 11άδα για πρώτη φορά σε ματς Πρωταθλήματος όμως δεν έδωσε τίποτα στον ΠΑΟΚ και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του αφού δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στα τέσσερα ματς Πρωταθλήματος και το ένα ματς Κυπέλλου που ακολούθησαν. Ο Καγκάβα γενικότερα δεν πείθει με την εικόνα του, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες αλλά έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου μπροστά του.

Άντριαν Περέιρα: Ο Νορβηγός πήρε ευκαιρίες αλλά έδειξε ανέτοιμος να κερδίσει θέση στην ομάδα. Είδε τα τελευταία οχτώ ματς Πρωταθλήματος, κανονικής περιόδου και πλέι οφ είτε από τον πάγκο (τα δύο), είτε από την κερκίδα ή και την τηλεόραση (τα έξι). Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τη Βίκινγκ αντί 1,2 εκ.ευρώ και είναι ένα ζήτημα η διαχείριση του αυτό το καλοκαίρι, δεδομένου ότι πρόκειται για παίκτη 21 ετών που έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Νίκα Νινούα: Ο Γεωργιανός έχει περιοριστεί σε 11 συμμετοχές σε όλη τη σεζόν με δύο γκολ και δύο ασίστ, σε κάτι περισσότερο από 400 αγωνιστικά λεπτά. Μέσα στο 2021 όμως έχει κάνει τρεις συμμετοχές Πρωταθλήματος με συνολικά 41 λεπτά και άλλες τρεις στο Κύπελλο. Έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, όχι όμως τέτοια που να του επιτρέψουν να διεκδικήσει θέση στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Ο Νινούα είναι στα 21 του χρόνια, έχει συμβόλαιο ως το 2024 και κόστισε στον ΠΑΟΚ περίπου 850 χιλιάδες ευρώ για την αγορά από την Ντιναμό Τιφλίδας.

Βλάντιμιρ Μπράντονιτς: Ναι, είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Τον απέκτησε τον Ιανουάριο αλλά όχι μόνο δεν έχει παίξει αλλά δεν έχει πάρει καν θέση σε κάποια αποστολή. Τι είδαν στον Δικέφαλο στο πρόσωπο του 21χρονου πλάγιου επιθετικού και τι δεν βλέπει ο Πάμπλο Γκαρσία ακόμη από αυτόν, είναι δύο αναπάντητα ερωτηματικά...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.