ΠΑΟΚ: Ατομικό και στο... 90΄ ο Κουλιεράκης ενόψει Παναθηναϊκού!

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (2/10, 21:30, Novasports Prime, Metropolis 95.5, Metrosport.gr), έχοντας ωστόσο στην αναμονή τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ο οποίος δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και η συμμετοχή του θα κριθεί στο 90΄.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το training report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Super League 2022-23 κι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κορυφώνεται με στόχο το τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (30.09) περιελάμβανε πέρα από την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική, την ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, με το τελευταίο κομμάτι να αφιερώνεται σε οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση. 

O Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ στο γήπεδο ατομικά δούλεψε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης . Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (01.10) θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.