ΠΑΟΚ: Ασφυκτική πίεση για Μπορίλ, προτάσεις για εξτρέμ

Γιώργος Καστάνης22 Αυγούστου 2021

Εδώ και τώρα πιέζει ο ΠΑΟΚ την Σλάβια Πράγας για να αποκτήσει τον 30χρονο Τσέχο αριστερό μπακ, Γιαν Μπορίλ, έχοντας εξασφαλίσει την σύμφωνη γνώμη του παίκτη. 

Ο Μπορίλ ήταν στον πάγκο της Σλάβια, στην πρόσφατη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Λέγκια Βαρσοβίας (σήμερα είναι βασικός στον αγώνα πρωταθλήματος με την Οστράβα), είναι δηλωμένος στην λίστα της ομάδας του, όμως οι εξελίξεις μπορούν να τρέξουν άμεσα. Ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Μπορίλ, θα πρέπει να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό στην Σλάβια, εκεί κολλούσε το θέμα (άγνωστο γιατί) και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν. 

Υπάρχει η πιθανότητα να περιμένει ο ΠΑΟΚ μέχρι και το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης για να ολοκληρωθεί ο δεύτερος αγώνας της Λέγκια με την Σλάβια (2-2 το πρώτο ματς στην Πράγα), για να ανάψει το πράσινο φώς η διοίκηση της τσεχικής ομάδας και να παραχωρήσει τον ικανό άσο. Στην λίστα υπάρχουν και άλλα δύο ονόματα, όμως μόνο αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μπορίλ, μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, θα στραφεί ο Δικέφαλος σε άλλες περιπτώσεις.

Οσο για τον εξτρέμ, έχουν κατατεθεί προτάσεις από ατζέντηδες, έχει προκριθεί, σε πρώτη φάση μία περίπτωση, όμως καμία εξέλιξη δεν αναμένεται να σημειωθεί μέχρι και την Δευτέρα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.