ΠΑΟΚ: Ήρθε για να... φύγει ο Ουάρντα, αρχίζει η δουλειά με Μπίσεσβαρ!

Metrosport Team28 Ιουλίου 2021

Μετά το διήμερο ρεπό για να γεμίσουν μπαταρίες μετά από την επίπονη προετοιμασία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν το απόγευμα και πάλι στο γήπεδο. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του τους περιμένουν για να αρχίσει η προετοιμασία για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το νέο πρόσωπο θα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Gold Cup και έκανε και ολιγοήμερες διακοπές. 

Από την άλλη, υπάρχει η εκκρεμότητα Ουάρντα. Και λέμε εκκρεμότητα γιατί, ναι μεν ο Αιγύπτιος επέστρεψε χθες μετά την άδεια που είχε πάρει επικαλούμενος πρόβλημα υγείας της μητέρας του, ωστόσο, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Ο ίδιος ψάχνει εδώ και μέρες πρόταση για να εμφανίσει στον ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο μάλλον γίνεται και από τα γραφεία της Τούμπας. 

Χθες, κυκλοφόρησε ενδιαφέρον του Ατρομήτου, εδώ και μέρες υπάρχει καταγεγραμμένο το ενδιαφέρον της Λαμίας, ενώ στην Αίγυπτο και την Τουρκία υπάρχουν σενάρια για ομάδες επιπέδου Γαλατασαράι. Μάλιστα σήμερα υπήρξε νέο δημοσίευμα της Fotomac, ότι ο παίκτης είναι στη λίστα του τουρκικού συλλόγου. Προφανώς μέσα στην ημέρα θα φανεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό ως προοπτική για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.