ΠΑΟΚ απών, με λάθη, αργή ανάπτυξη, χωρίς πίστη

Γιώργος Καστάνης22 Νοεμβρίου 2021

Με εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου, με τραγικά λάθη που κόστισαν στην ομάδα, με αργή ανάπτυξη που ασφαλώς δεν τον βοήθησε σε κανένα σημείο του αγώνα, αυτός ο ΠΑΟΚ έτσι όπως παρουσιάστηκε στο Περιστέρι δεν δικαιούται να ελπίζει σε επίτευξη μεγάλων στόχων έως το τέλος της σεζόν.

Ηταν ένας ΠΑΟΚ απών, από ένα καθοριστικό παιχνίδι, που έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλό του να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα (αυτό κι αν είναι...άθλος), “ανέστησε” επιθετικά έναν πρώην παίκτη του, τον Ευθύμη Κουλούρη που πέτυχε τα γκολ της νίκης, όπως και ένα ακόμη πρώην του, τον Χαρίση που επέστρεψε μετά από 7,5 μήνες σε αυτό το γήπεδο. 

Αυτοί οι δύο παίκτες, μαζί με τον Σάλαμον που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ήταν οι κομβικοί του Ατρομήτου. Και αν πολλοί μιλούν για την “κατάρα” του ΠΑΟΚ να χάνει παιχνίδια από πρώην παίκτες του, συγγνώμη, αλλά το χθεσινό παιχνίδι το έχασε ο ΠΑΟΚ που ήταν απών από το γήπεδο.

Απο τον ΠΑΟΚ, δυστυχώς, δεν είχαμε κανένα διακριθέντα. Απολύτως κανένα. Ισως, ήταν πιο ορεξάτος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τρεξίματα παντού και αλλαγές πλευράς, αλλά με έναν κούκο δεν έρχεται η άνοιξη.

Ο Λουτσέσκου επέλεξε να αφήσει εκτός τον Μιχαηλίδη που ήταν βασικός στους τελευταίους αγώνες, προφανώς γιατί δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω της τιμωρίας του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, έβαλε τον Ροδρίγκο αριστερά αντί του Σιντκλέι γιατί μάλλον δεν ήθελε να ρισκάρει να ξεκινήσει με τον δεύτερο καθώς προερχόταν από τραυματισμό. 

Η ομάδα δεν είχε επιλογές από τα άκρα, δεν ήταν σε καλή ημέρα ο Μπισεσβαρ, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από τον Ακπομ σε ότι αφορά τις τελικές φάσεις και το σκοράρισμα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν κέρδισαν τις μονομαχίες. 

Ηταν στις περισσότερες, ένα “κλικ” πίσω από τους αντιπάλους τους, κάτι που ανέφεραν δημόσια τόσο ο Βαρέλα όσο και ο Κρέσπο. Με τέτοια εμφάνιση, χωρίς πίστη για την νίκη, ήρθε το μοιραίο. Και δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Κουλούρης και ο Χαρίσης αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι στο παιχνίδι και έβαλαν την σφραγίδα τους στην τελική έκβαση.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε επτά ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα, η διεκδίκηση του οποίου θεωρείται πλέον πολύ δύσκολη, παρότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια έως το φινάλε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.