ΠΑΟΚ: Ο Μπαμπά έπαιξε ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Κ-19

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Το σημαντικό προβάδισμα (5-2) που απέκτησε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, του δίνει τη δυνατότητα να στρέψει πλέον την προσοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ. 

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ξεκίνησε το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία να μένουν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι αντιμετώπισαν σε οικογενειακό φιλικό την Κ19. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουν σε αγωνιστική δράση ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως επίσης και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Μπαμπά και Μπράντονιτς. Ο Γκανέζος μάλιστα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. Ο Στέλιος Μαλεζάς και οι συνεργάτες του είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις των παικτών τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό και να δώσουν ένα δυνατό τεστ ενόψει της ευρωπαϊκής πρόκλησης του UEFA Youth League. 

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο, καθώς ο Αλβανός στόπερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης που ακολουθεί. Αύριο, Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.