ΠΑΟΚ: «Αποκαλυπτήρια» για Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ακπομ

Γιώργος Ζαΐρης04 Σεπτεμβρίου 2021

Μια εβδομάδα ακριβώς πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος και τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ (Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Βέροια εκτός έδρας (18:00 Metropolis 95,5, metrosport.gr).

Xωρίς τους πολλούς διεθνείς αλλά με τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα που σίγουρα θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά και εκείνων που θα ακούσουν ραδιοφωνικά την αναμέτρηση. Μετά από τέσσερις προπονήσεις με την ομάδα, οι Σιντκλεϊ, Μιτρίτσα και Ακπομ αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα ώστε να μετρήσουν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής και να προετοιμαστούν για τους επίσημους αγώνες που ακολουθούν. Παράλληλα το σημερινό ματς θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τον Αουγκούστο αφού η θλάση που είχε υποστεί με την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα της Βραζιλίας δεν του είχε επιτρέψει να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αμφότεροι λοιπόν αναμένεται να αγωνιστούν σήμερα σε μια ενδεκάδα που σαφώς δεν θα είναι αυτή που θα αρχίσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ αφού απουσιάζουν αρκετοί διεθνείς.

Πλέον το σημερινό φιλικό είναι απόλυτα χρήσιμο και για τον Μουργκ αφού ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς διεγνώστηκε με Covid και είναι πλέον σε καραντίνα στη Σερβία έχοντας αποχωρήσει από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας της χώρας του. Με δεδομένες λοιπόν τις πολλές απουσίες, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τέιλορ στα δεξιά και ο Σίντκλεϊ στα αριστερά. Στο κέντρο θα είναι οι Βαρέλα, Κρέσπο αφού ο Ινγκασον είναι τραυματίας και οι Μιχάι, Μιχαηλίδης στις Εθνικές τους. Μπροστά ο Αουγκούστο με τον Εσίτι ή τον Σβαμπ ενώ ο Καγκάβα σε ρόλο δεκαριού με τον Μπίσεσβαρ επίσης να διεκδικεί τη θέση αν και ο Λουτσέσκου θέλει να τον αποφορτίσει.

Ο Τσούμπα Ακπομ θα είναι στην κορυφή, ο Μουργκ στα δεξιά και ο Μιτρίτσα στα αριστερά. Μάλιστα ο Ρουμάνος στο χθεσινό φιλικό έδωσε ασίστ αλλά και σκόραρε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Η ομάδα την Κυριακή θα έχει ρεπό και τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.