ΠΑΟΚ: Ανανέωση με τον Αντρίγια, μετά τους Καντουρί, Σφιντέρσκι

Metrosport Team24 Ιουλίου 2021

Παράλληλα με τις αποκτήσεις των Τέϊλορ, Ολιβέϊρα, Κούρτιτς, από την έναρξη της επίσημης μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ προχώρησε και σε εσωτερικές μεταγραφές. Θυμίζουμε πως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο ο Ομαρ Ελ Καντουρί, ενώ χθες έγινε γνωστή μέσα από την συχνότητα του Metropolis 95,5 και από το Metrosport.gr η συμφωνία με τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Η οποία, θα επικυρωθεί στην πράξη, μετά την επιστροφή της ομάδας από το εξωτερικό. 

Ο επόμενος μεγάλος στόχος, είναι η επίτευξη συμφωνίας με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μόλις πριν από δύο ημέρες, ο Κυριάκος Κυριάκος συζήτησε με τον Αντρίγια, χωρίς να του καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, προϊδεάζοντας τον όμως για την πρόθεση του Σαββίδη και της διοίκησης να προχωρήσουν σύντομα σε νέα συνεργασία. Η διαπραγμάτευση σε καθαρά οικονομικό επίπεδο θα προχωρήσει, δεν θα είναι εύκολη, όμως το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. 

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, είναι πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, δείχνει ενθουσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεται με τον Λουτσέσκου. Ηδη από τις πρώτες ημέρες της κοινής παρουσίας τους, ο Αντρίγια, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρουμάνο τεχνικό, για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους παίκτες, τους αναλύει τα δεδομένα, τους περνά τα «θέλω» του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως εκφράζει μία αισιοδοξία, για μία επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Εν κατακλείδι, ο Αντρίγια και ο ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο τραπέζι σύντομα, για να προχωρήσει μία νέα συνεργασία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.