ΠΑΟΚ: Ένας μέσα, ένας έξω στην αποστολή για τη Γαλλία

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση στη Γαλλία με αντίπαλο τη Στρασβούργου για τα play-in του Basketball Champions League, παρά τα εμπόδια που παρουσιάζονται στην ομάδα με τον κορωνοϊό, με τον Άρη Λυκογιάννη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας. Σε αυτήν δεν θα συμμετέχει όπως αναμενόταν ο Μάλκολμ Γκρίφιν αλλά θα είναι παρών ο νεοαποκτηθείς Ντιμίτρι Ρίβερς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

O ΠΑΟΚ mateco συνέχισε και σήμερα την μετ’ εμποδίων προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την SIG Strasbourg, με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής. Η προετοιμασία της ομάδας επί Ελληνικού εδάφους ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης (4/1) με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena, καθώς αμέσως μετά θα ξεκινήσει το ταξίδι της ομάδας για το Στρασβούργο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (4/1 στις 15:35) για τη Φρανκφούρτη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για το Στρασβούργο.

Στη Γαλλία με την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα ταξιδέψουν οι αθλητές: Demetre Rivers, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος και Derek Ogbeide.

Το πρωί της Τετάρτης (5/1) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στο Rhenus Sport, το γήπεδο στο οποίο το ίδιο βράδυ (21:00), θα διεξαχθεί ο αγώνας με την SIG Strasbourg για την 1η αγωνιστική των Play-In του Basketball Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.