ΠΑΟΚ: Ακόμη πιο κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ

Κώστας Πετρωτός28 Μαΐου 2022

Για τον αριστερό μπακ και ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτησή του, έχουμε γράψει πρόσφατα.

Θεωρείται μια πολύ κομβική μεταγραφή στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ, άλλωστε και ο Μπότο θέλει να την κλείσει σύντομα. Οι νεότερες πληροφορίες που έφτασαν στην κατοχή μας λένε ότι αυτές τις μέρες η υπόθεση έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Σε σημείο που, τις τελευταίες ώρες, κάποιες πηγές να μιλάνε για συμφωνία και ανακοινώσεις ακόμη και σήμερα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται γι’ αυτό απλά καταγράφουμε την πληροφορία, κρατώντας επιφύλαξη.

Μάλιστα, χθες, προέκυψε και ένα νέο όνομα από αυτά που ακούστηκαν. Ο λόγος για τον 22χρονο Γιανίς Χαμάς της Μποαβίστα που χθες κλήθηκε για πρώτη φορά στη Εθνική Αλγερίας. Ο ύψους 1.77μ. παίκτης έκανε φέτος 31 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ και τις τελευταίες μέρες διάφορα ρεπορτάζ τον δίνουν και στόχο της Γαλατασαράι. 

Χθες, εξάλλου, η φημολογία περί προχωρημένων επαφών για αριστερό μπακ έφερε ξανά στο προσκήνιο και το όνομα του άλλου Χαμάς, του Μαροκινού Αμίν, του Απόλλωνα της Κύπρου. Σύμφωνα, πάντως, με όσα γράφουν στην Μεγαλόνησο, συμπλήρωσε τις απαιτούμενες συμμετοχές και η ομάδα της Λεμεσού θα τον αποκτήσει από την Μπέβερεν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.