ΠΑΟΚ: Ακλόνητη η πίστη για Κύπελλο και δεύτερη θέση

Γιώργος Καστάνης04 Μαΐου 2021

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και με ανατροπή στο σκορ, ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες στον ΠΑΟΚ στρέφουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στο Πρωτάθλημα και στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσεως μέσα από το μίνι Πρωτάθλημα των πλέι οφ. Ο διπλός στόχος είναι ξεκάθαρος. «Το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», είναι πλέον το σύνθημα που κυριαρχεί και στα αποδυτήρια, ενώ η κατάκτηση της δεύτερης θέσεως θεωρείται ως ο κύριος στόχος για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσεως που οδηγεί στην Ευρώπη. 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Ελ Καντουρί, ο Ινγκασον, ο Αμρ Ουάρντα και όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ με συνεχείς αναρτήσεις τους, ειδικά μετά την πρόκριση στον τελικό της 22ης Μαϊου, έδωσαν το στίγμα των προθέσεών τους, που αποτελούν και στόχους της ομάδας, για τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος είναι διπλός και η πίστη, για την επίτευξή του, είναι ακλόνητη. 

Κύπελλο και δεύτερη θέση, όπως είχε υποστηρίξει σε πρόσφατη ομιλία του, στα αποδυτήρια, ενώπιον των παικτών και ο Πάμπλο Γκαρσία. Μέσα στα αποδυτήρια, επικρατεί η πίστη, πως η ομάδα μπορεί και θα καταφέρει να πετύχει τους δύο βασικούς στόχους που διεκδικεί την δεδομένη χρονική περίοδο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο, μία σεζόν που είχε πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ και αλλαγές που κόστισαν στην ομάδα την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Η προετοιμασία των παικτών συνεχίστηκε και την ημέρα του Πάσχα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο (το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30). Είναι ένα ματς, από το αποτέλεσμα του οποίου, θα κριθούν πολλά, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει με νίκη να παραμείνει στην δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη, θα αντιμετωπίσει ένα «πληγωμένο» αντίπαλο, που έχει ως μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Αγωνία για τον Ινγκασον - Σήμερα «πετάει» για την Αθήνα 

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και στη σημερινή πρωϊνή προπόνηση που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, θα φανεί οριστικά η κατάστασή του, αναφορικά με την προοπτική συμμετοχής του στο ΟΑΚΑ. Αν αισθανθεί ενοχλήσεις, το πιθανότερο είναι να προστατευθεί, καθώς ο ΠΑΟΚ θα δώσει συνεχόμενους αγώνες στο Πρωτάθλημα και τον τελευταίο επίσημο στο Κύπελλο στις 22 Μαϊου. 

Σήμερα (4/5) το μεσημέρι ο Γκαρσία θα ανακοινώσει και την αποστολή της ομάδας, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ταξιδέψουν το απόγευμα με πτήση τσάρτερ με προορισμό την Αθήνα, για να προετοιμαστούν ψυχολογικά για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Γκαρσία δεν υπολογίζει στην παρουσία των Κρέσπο, Ελ Καντουρί που ακολουθούν θεραπείες, ενώ ο Μιχάι, συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης. 

Ο Καγκάβα, χθες έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ πρακτικά θα διεκδικήσει μία ακόμη νίκη στα πλέι οφ, στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ και εφόσον τα καταφέρει, θα παραμείνει στη δεύτερη θέση, ενώ θα απομακρυνθεί βαθμολογικά από την Ένωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.