ΠΑΟΚ-AEK: Προβλήματα με τους στόπερ των ασπρόμαυρων

Metrosport Team27 Μαρτίου 2023

Ο Κουλιεράκης επιστρέφει από τις υποχρεώσεις με την εθνική με ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται στην αποστολή του σημερινού φιλικού με την Λιθουανία (27/3, 19:00).

Με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ να ακολουθεί και τους Ίνγκασον και Νάσμπεργκ να μην έχουν μπει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ο Κουλιεράκης θα εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας που θα εκτιμήσουν την κατάσταση του και στη συνέχεια θα κρίνουν ποιο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Η σημερινή (27/3) προπόνηση θα είναι σημαντική για τον Ίνγκασον. Ο Ισλανδός που αντιμετωπίζει πρόβλημα από ένα οίδημα στη γάμπα έχασε ήδη τα παιχνίδια με τον Βόλο και τον Άρη, αλλά η εκτίμηση είναι ότι θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (2/4, 19:30).

Ωστόσο, όλη την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Νάσμπεργκ που έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Και για τον Νορβηγό η εκτίμηση έλεγε ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις εθνικές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.