ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ώρα για πράξεις!

Γιώργος Καστάνης21 Μαρτίου 2021

Θέλει να κερδίσει το πρώτο, από τα δέκα συνολικά «στοιχήματα» στα πλέι οφ και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ (στις 19:30 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) και είναι ξεκάθαρος ο στόχος του.

Πρακτικά, τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στα δύο ματς που εδωσαν στην κανονική διάρκεια. 1-1 στο ΟΑΚΑ και 2-2 στην Τούμπα. Όμως, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν από εδώ και πέρα (συμπεριλαμβανομένου του αποψινού αγώνα) τέσσερις φορές. Δύο για το Πρωτάθλημα και άλλες δύο για το Κύπελλο.

Ο Σνάουτσνερ, όπως μπορείτε να διαβάσετε και από τις δηλώσεις που παρέθεσε, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πλάνο, που θα έχει ως βασικό στόχο να κερδίσει τον αντίπαλό του. Αυτό είναι το ζητούμενο για την ομάδα. Ο Δικέφαλος προέρχεται από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και καλείται να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. 

Πρακτικά, με αντιπάλους τις ομάδες που συμμετέχουν στην εξάδα, στα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ μετρά μόλις δύο επιτυχίες στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και τις δύο στην Τούμπα. Επι του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης. Ηρθε λοιπόν η ώρα για πράξεις, από τους παίκτες και τον Γκαρσία, σε ένα ματς που θεωρείται κομβικό, από κάθε άποψη.

Παρά το γεγονός πως και η ΑΕΚ δεν διανύει την καλύτερη δυνατή, αγωνιστική της περίοδο, εντούτοις είναι μία ομάδα που πρέπει να προσεχθεί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και τα προσωπικά μαρκαρίσματα, καθώς πρέπει να αποφευχθούν από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, λάθη που μπορούν να κοστίσουν στην ομάδα.

Το αποψινό λοιπόν είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και ασφαλώς, εφόσον ο ΠΑΟΚ επικρατήσει, θα καταφέρει να αποκτήσει και ένα ψυχολογικό προβάδισμα, εν όψει των αγώνων που ακολουθούν.

Τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου αποσύρθηκαν χθες σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και προετοιμάστηκαν για τον αγώνα, ενώ ο Γκαρσία με τους συνεργάτες του, αναμένεται να μιλήσουν σήμερα πιο αναλυτικά για τον τρόπο που πρέπει να παίξουν οι παίκτες. Κυρίως οι αναφορές στα προσωπικά μαρκαρίσματα, σε αντιπάλους που μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνο, όπως ο Λιβάι Γκαρσία, θεωρούνται αυτονόητες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.