ΠΑΟΚ: 17 γκολ από 12 διαφορετικούς σκόρερ στη σεζόν!

Γιώργος Πετρίδης04 Οκτωβρίου 2021

Η περίοδος κατά την οποία το γκολ ήταν για τον ΠΑΟΚ υπόθεση ενός ή δύο παικτών έχει περάσει. Χάθηκε στη σεζόν του νταμπλ. Ειδικά φέτος ο Δικέφαλος, με βάση τους πρώτους μήνες της σεζόν, παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη πολυφωνία στο κομμάτι του γκολ βγάζοντας διαρκώς και νέους σκόρερ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα οχτώ γκολ του ΠΑΟΚ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Superleague, ήρθαν από επτά διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Μόνο ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει δύο με το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ και το χθεσινό φάουλ –το πρώτο συνολικά της φετινής Superleague- κόντρα στον ΟΦΗ. Από ένα γκολ έχουν Ντάγκλας Αουγκούστο, Κάρολ Σφιντέρσκι που άνοιξαν χθες λογαριασμό και οι Σίντκλεϊ, Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα και Μπίσεσβαρ.

Η λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ διευρύνεται μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αφού παίρνουν θέση σε αυτήν και οι Ολιβέιρα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μουργκ και Άκπομ. Τα 17 γκολ της ομάδας του Λουτσέσκου στη Superleague και το Conference League ήρθαν δηλαδή από 12 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές! Αν αυτό δεν είναι ένα εντυπωσιακό δείγμα πολυφωνίας, ποιο είναι;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.