ΠΑΟΚ 100% για νίκες και τίτλους

Γιώργος Καστάνης12 Ιουλίου 2021

Τις βάσεις για έναν ΠΑΟΚ 100% ταυτισμένο με νίκες, επιτυχίες και τίτλους, θέλουν να βάλουν στην Ολλανδία ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες και τους παίκτες του Δικεφάλου. 

Ο στόχος είναι προφανής. Η ομάδα που θα δομηθεί, σε συνδυασμό με την ενίσχυσή της, με τρείς – τέσσερις ακόμη παίκτες, πρέπει να έχει μέταλλο νικητή σε κάθε παιχνίδι.

Τα βασικά συστατικά στοιχεία του νέου ΠΑΟΚ είναι αρκετά. Ο Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη Τούμπα ζητά από τους παίκτες του, συγκεκριμένα πράγματα να εφαρμόσουν.

 Θέλει με σκληρή δουλειά, με την πίεση ψηλά προς τον εκάστοτε αντίπαλο, τον αμυντικό προσανατολισμό, το ασφυκτικό πρέσινγκ, το επιθετικό ποδόσφαιρο, την αξιοποίηση των μπακ – χαφ που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας, τον ρόλο των εξτρέμ και την παραγωγικότητα, να πετύχει. 

Παράλληλα ζητά από τους παίκτες του, να έχουν σταθερές αποστάσεις και πιο συγκεκριμένα όταν η ομάδα επιτίθεται να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες κρατώντας σωστά τις θέσεις τους. Και παράλληλα όταν η ομάδα αμύνεται, να συμμετέχουν στην αμυντική λειτουργία και οι επιθετικοί.

 Επίσης θα δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην αξιοποίηση των στημένων φάσεων, όταν ο ΠΑΟΚ βρεθεί στην επίθεση, καθώς και στην σωστή αμυντική λειτουργία όταν η ομάδα αμύνεται. Εδώ, κομβικός θα είναι ο ρόλος του Κριστιάνο Μπάτσι, του Ιταλού συνεργάτη του.

Αυτές τις 15 ημέρες παραμονής στην Ολλανδία, από σήμερα έως τις 26 Ιουλίου, ο Λουτσέσκου θα περιμένει και την ενίσχυση της ομάδας με 3-4 ακόμη ποιοτικούς παίκτες, όπως άλλωστε είπε σε δηλώσεις του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.