«Καλύτερος του Πασχαλάκη ο Κουέστα, πήρε δίκαια τη θέση Νο1 στον Άρη»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο βετεράνος γκολκίπερ του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη σύγκριση Πασχαλάκη-Κουέστα, τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι και την επιλογή του Άκη Μάντζιου να δώσει φανέλα βασικού στον Ισπανό γκολκίπερ έναντι του Ντένις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το δίλημμα Κουέστα-Πασχαλάκης:

«Είχαμε βγει μαζί με τον Φορτούλα στην εκπομπή και κάναμε αυτή τη συζήτηση. Είμαι με τον Κουέστα. Και ο Πασχαλάκης πηγαίνει πολύ καλά, έδωσε βαθμούς στην ομάδα του φυσικά. Πιστεύω όμως ότι είναι πιο έμπειρος και πιο καλός τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή ο Κουέστα από τον Πασχαλάκη. Αν τους είχα στην ίδια ομάδα θα έβαζα βασικό τον Κουέστα λόγω εμπειρίας και πολλών παιχνιδιών. Έχει προβάδισμα».

Για το αν ήταν ρίσκο του Μάντζιου να δώσει θέση βασικού στον Κουέστα:

«Όχι γιατί απ’ ότι είδαμε και στα φιλικά, ο Ντενίς δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη μας κάτω από τα δοκάρια. Ήταν σωστή επιλογή και έκανε πολύ καλά που έδωσε τη θέση στον Κουέστα ο Μάντζιος. Το απέδειξε με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, ο Κουέστα έχει τη θέση νούμερο 1 στην ομάδα».

Για τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι κι αν πρόκειται για μια πρόσκαιρη θετική κατάσταση:

«Είχα πει ότι η νίκη με τον Παναθηναϊκό είναι νίκη ηρεμίας. Η χθεσινή είναι νίκη ψυχολογίας για μια καλύτερη πορεία της ομάδας. Θα μας παρουσιάσει το καλό πρόσωπο που μας είχε εμφανίσει στα φιλικά παιχνίδια ο Άρης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.