Παντέλης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες από το πάνω ράφι»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Τάκης Παντέλης και μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις που υποστηρίζει ότι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ώστε να είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Παντέλης δήλωσε: «Πήγα στην Καστοριά στις ακαδημίες του Βασιλάκου. Ήμασταν πολλοί παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Όλοι είμαστε με ένα ερωτηματικό τι θα γίνει η ομάδα που δεν έκανε τις μεταγραφές που χρειάζεται. Αν θες να πας μπροστά πρέπει στην αρχή της προετοιμασίας να είσαι κομπλέ. Πρέπει να είναι παίκτες από το πάνω ράφι.

Μια ομάδα για αν πάει καλά πρέπει να έχει καλό τερματοφύλακα, στόπερ, χαφ και φορ. Καλά που βρέθηκε φέτος και ο Κοτάρσκι. Ράφα Σοάρες και Τσαούσης μπορούν να καλύψουν την αριστερή πλευρά. Ο ΠΑΟΚ πονάει σε αμυντικό και κεντρικό χαφ και σέντερ φορ. Ας δώσει ευκαιρίες στα παιδιά των ακαδημιών που βγαίνουν πρωταθλητές. Αυτές οι επιτυχίες δεν τους κάνουν να δουν τι γίνεται; Πριν μπει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα είχα πει βάλτε τον να παίξει και αν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα θα το δείξει από την αρχή. Έτσι και ο Τζίμας. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία.

Όλοι εμείς που κάναμε μια καριέρα από 17 χρονών γίναμε επαγγελματίες. Έχω ήρθα 25 χρονών στον ΠΑΟΚ και αντιμετώπισα έναν τεράστιο τερματοφύλακα, τον Φορτούλα, και έπαιξα. Αν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα θα το δείξουν αμέσως. Πιστεύω ότι ο Κοτάρσκι ήταν MVP, φέτος θα είναι καλύτερος από πέρσι. Πρέπει να παίξει άλλες δυο χρονιές στον ΠΑΟΚ πριν φύγει να πάει να παίξει κάπου πιο ψηλά. Είναι 23 ετών και κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.