Παντέλης: «Ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Πρωταθλήματος»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, μιλώντας για την φετινή εξαιρετική πορεία του Ντομινίκ Κοτάρσκι, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα 13 «clean sheet» που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα, περισσότερα από κάθε άλλο τερματοφύλακα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis: Αρχικά επισήμανε τα πολύ καλά στοιχεία του Κοτάρσκι, λέγοντας πως: «Καταρχάς είναι η πρώτη χρονιά που ήρθε στην Ελλάδα, έδειξε από την αρχή ότι κάτι αξίζει και για μένα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. 

Δεν θα τον συγκρίνω με τον Πασχαλάκη. Γιατί ο Αλέξανδρος έκανε μια συναρπαστική 5χρονη πορεία στον ΠΑΟΚ, με πρωτάθλημα και νταμπλ. Έκανε το ακατόρθωτο, πήρε το αήττητο από το 1964 του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν που έφυγε με έναν νέο που ήρθε. Πιστεύω ότι ο Κοτάρσκι θα πάει πολύ ψηλά και νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους πρωταθλήματος, για μένα ο καλύτερος».

Παράλληλα, μίλησε και για το κομμάτι των «αδυναμιών» που μπορεί να έχει: «Κάθε τερματοφύλακας βελτιώνεται στη προπόνηση και στα παιχνίδια. Κοιτάς που υστερείς και που πρέπει να δουλέψεις. Εκεί που υστερείς πρέπει να δουλέψεις περισσότερο. Εγώ δεν είμαι στις προπονήσεις, δεν μπορώ να ξέρω που ακριβώς υστερεί.

 Όμως από αυτά που βλέπω στο ματς είναι ότι είναι πολύ καλός στις εξόδους και στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια. Μαζί με τους παίκτες της άμυνας, τα πάνε πολύ καλά. Αν δουλέψει τώρα που είναι στα 22 του , φανταστείτε πως θα είναι στα 25 του και πόσο μπορεί να βελτιωθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.