Παντελίδης: «Το κέντρο του Άρη είναι καινούργιο, χρειάζεται χρόνο ο Μπούργος - Πρόβλημα στο φορ ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Tην οπτική του για τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και του Άρη αλλά και την πρόβλεψή του για τον φετινό πρωταθλητή μοιράστηκε στον αέρα του Metropolis 95.5 ο Σάββας Παντελίδης.

Για ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ εύκολο να αποκλειστείς από μία θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα αν δεν δεις το κάθε ματς σαν τελικό. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος και το πλήρωσε. Όσο χαμηλότερου επιπέδου και να είναι ο αντίπαλος, αυτά τα 2-3 παιχνίδια παραπάνω που είχε η Λέφσκι κάνουν την διαφορά. Και το πρόβλημα του φορ ήταν σημαντικό, γιατί ήταν παιχνίδια που έπρεπε να επιτεθεί ο ΠΑΟΚ. Δεν έγιναν οι μεταγραφικές κινήσεις που έπρεπε την εποχή που έπρεπε. Πιστεύω πάντως πως θα εμφανιστεί βελτιωμένος στο πρωτάθλημα».

Για Άρη: «Πλήρωσε το πρώτο ματς. Ούτε αυτός ήταν έτοιμος. Και η Μακάμπι βέβαια είναι καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου. Έβλεπες τι ήθελε να κάνει μέσα στο γήπεδο. Στο Χαριλάου πάντα όλα είναι διαφορετικά. Ηταν κομβικό το σημείο που πήρε κόκκινη η Μακάμπι. Αν μπορούσε ο Άρης να κρατήσει λίγη ώρα παραπάνω την μπάλα ίσως όλα να ήταν αλλιώς. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλοί καινούριοι παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα. Όλο το κέντρο είναι καινούργιο. Οι νεοαποκτηθέντες πάντως είναι πολύ υψηλού επιπέδου αλλά θα χρειαστούν αρκετό χρόνο».

Για το ενδεχόμενο να ξεκινάει το πρωτάθλημα πιο νωρίς ώστε οι ομάδες να είναι πιο έτοιμες όταν πρέπει:
«Δεν είναι εύκολο. Οι θερμοκρασίες της Ελλάδας δεν το επιτρέπουν. Μπορούν πάντως οι ομάδες να φέρνουν πιο νωρίς τους παίκτες ώστε να έχουν λίγο παραπάνω χρόνο προσαρμογής. Αυτό θα βοηθούσε».

Για την πρόβλεψή του για το φετινό πρωτάθλημα: «Αν πρέπει απαραίτητα να προβλέψω ποιός θα τερματίσει πρώτος, θα έλεγα ο Ολυμπιακός, αλλά για πολύ λίγο. Ήταν πολύ κακός στα ματς με την Μακάμπι, αλλά με τον άφιξη του νέου προπονητή πιστεύω θα υπάρξει διαφορά. Ο Μάρτινς ήταν επιτυχημένος αλλά μάλλον κάτι στράβωσε, κάτι δεν πήγαινε καλά. Από την δεύτερη θέση και μετά υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό. Και οι 4 είναι ικανοί να τερματίσουν δεύτεροι, όμως πολλά μπορούν να γίνουν. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.