Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα κάποιος να δώσει την λύση

Κώστας Πετρωτός14 Φεβρουαρίου 2022

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο έχει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι ότι έχει γεμίσει τα αποδυτήρια του με παίκτες που έχουν έντονη προσωπικότητα και ανά πάσα στιγμή μπορούν να δίνουν λύσεις στα παιχνίδια της ομάδας, συνέβη χθες με το Χοσέ Κρέσπο. 

Απόντος του πρώτου σκόρερ Κούρτιτς, του Ινγκασον που συνήθως κάνει ό,τι χθες ο Ισπανός και με τον Ακπομ σε κακή μέρα εκτελεστικά, ήρθε ο πολύπειρος Χοσέ για να δώσει την λύση. Δεν είναι κάτι που κάνει πρώτη φορά για να μιλήσουμε για κάτι τυχαίο. Αν και στόπερ έχει σημειώσει οκτώ γκολ στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μερικά από τα οποία πολύ σημαντικά. Ειδικά κόντρα στον Ατρόμητο έχει χτίσει και μία τρομερή παράδοση που προφανώς βοηθάει σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Πιθανόν, αν είχαν επιτευχθεί και άλλα γκολ νωρίτερα (το άχαστο του Αουγκούστο) και μετά (φάουλ Μιτρίτσα, διπλή ευκαιρία Ακπομ, Ζαμπά κ.α.) να μην μιλούσαμε τώρα τόσο πολύ για την καθοριστική σημασία του γκολ του Κρέσπο, ωστόσο, πρέπει να υπογραμμίσουμε την συμβολή του στην χθεσινή νίκη. Το ίδιο πρέπει να αναγνωρίσουμε και την βελτίωση που έχει φέρει στις τελικές ενέργειες του ΠΑΟΚ η παρουσία του Γιάον Σάστρε που κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο πείθει ολοένα και περισσότερο για το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που ενώ αρχικά είχε δημιουργήσει προβληματισμό με την παρουσία του εξελίσσεται σε πρώτο βιολί της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Προφανώς ο βραχύσωμος Ρουμάνος χρειαζόταν λίγο χρόνο παραπάνω, γιατί δεν είχε κάνει προετοιμασία και είχε αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών. Αυτά όλα τα έχει ξεπεράσει και πλέον βλέπουμε όλοι μας ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Προφανώς χρόνο θέλει και ο Σοάρες που έδειξε πολύ θετικά στοιχεία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.