Πάνω στην κούραση της Μονακό…

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

Πολύ μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρα στα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη και το team του Betshow.com σας βάζει στο παιχνίδι με πολλές επιλογές και προτάσεις απ’ όλο το φάσμα των αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Φώτης Πλιάκος και Θανάσης Κυλώνης συμφωνούν στη σημερινή τους… ακτινογραφία των αγώνων στο Betshow.com πως η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να δώσει τις δικές της «απαντήσεις» μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. Αντιμετωπίζοντας την κουρασμένη από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι, Μονακό, περιμένουν νίκη γοήτρου για τους Παριζιάνους και με Over 1,5 γκολ στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Κουλιανός κάνει στάση στην Τουρκία σήμερα με τη «μάχη» για το… σεντόνι να φουντώνει, επιλέγοντας έδρα και φόρμα στο Betshow.com!

Ο Γιώργος Μάντζιος βγάζει επιλογή στο Betshow.com από το Βέλγιο σε ματς… στρωμένο για γκολ, βάσει εικόνας των ομάδων και παράδοσης στο τρίτο φετινό ραντεβού τους!

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος περιμένει «επανάληψη» στο ντέρμπι της Ρώμης με γκολ μέσω του Betshow.com.

Στο μπασκετικό μενού της ημέρας ο Γιώργος Πετρίδης βγάζει πάλι… λαβράκια από ιταλικό και ισπανικό Πρωτάθλημα στο Betshow.com.

Με τον καιρό να ανοίγει σιγά-σιγά ο Φρουρός ετοιμάζεται για νέα «χτυπήματα» και πανηγυρισμούς, ο Καρτάκιας ξεχωρίζει τους… άτακτους βάζοντάς τους στο στόχαστρο! Στο Betshow.com θα βρείτε το αγαπημένο Live Chat όπου οι απόψεις δίνουν και παίρνουν και βγαίνουν… «διαμάντια»!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.