Πανάξια πρωταθλήτρια Ελλάδας η μικτή Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας (δηλώσεις)

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

Πανάξια η μικτή Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας καθώς νίκησε στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος εθνικών ομάδων την ΕΠΣ Κορινθίας με 2-0.

Ο προπονητής της µικτής της ΕΠΜΣ Στέφανος Κρεµέζης µετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Να δώσουµε συγχαρητήρια στην οµάδα της Κορινθίας. Οσον αφορά τη δική µας οµάδα έκλεισε µε τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι. Να το χαρούν τα παιδιά καθώς είναι επιτυχία των παιδιών. Το κύπελλο είναι όλοι οι κόποι της χρονιάς, οι θυσίες των γονιών, των παιδιών και το αξίζουν. Ευχόµαστε αυτά τα παιδιά να είναι το µέλλον της Ελλάδας». 

Καραδήµος (εκ των προπονητών της µικτής): «Να ευχαριστήσω όσους µας στήριξαν σε µια δύσκολη χρονιά. Αξίζουν τα παιδιά τη χαρά. Καλό καλοκαίρι µε υγεία»

Σάββας ∆ηµητριάδης (πρόεδρος ΕΠΣΜ): «Η ΕΠΣ Μακεδονίας για µια ακόµη φορά έκανε το χρέος της για τα παιδιά αυτά που όλη τη χρονιά πάλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Να ευχαριστήσω τα µέλη της τεχνικής επιτροπής που ανταπεξήλθαν στο έργο που τους ανέθεσε το δ.σ. της ΕΠΣΜ στο έπακρο. ∆εν έλειψε τίποτε στα παιδιά. Συγχαρητήρια στους προπονητές και στα παιδιά που έδειξαν ιδιαίτερα στα τρία τελευταία παιχνίδια ότι άξιζαν να πάρουν το τρόπαιο. Εύχοµαι να βρούνε τον δρόµο τους και να παίξουν και σε µεγαλύτερες κατηγορίες. Η ΕΠΣΜ πάντα θα δίνει το βήµα, τις ευκαιρίες, µε επιλογές από όλο τον νοµό.

Με εξέπληξε και η οµάδα της Κορινθίας αλλά εµείς ήµασταν καλύτεροι στις λεπτοµέρειες»

Βλαχοδήµος: «Τα γκολ δεν είναι µόνο δικά µου, είναι όλης της οµάδας. Είµαι χαρούµενος για όλη τη χρονιά. Αποδείξαµε

τι είµαστε. ∆ικαιωµατικά πήραµε το κύπελλο. Γίναµε µια οµάδα γρήγορα µέσα στη χρονιά και αυτό φάνηκε».

Μπάτος: «Να το αφιερώσω το κύπελλο στην οικογένεια µου. Στον κ. Μίλτο Αγαθόπουλο που ήταν δίπλα µας, στον κ. Κώστα Παζαρλόγλου και σε ένα ακόµη άτοµο που είναι δίπλα µου όλα αυτά τα χρόνια».

•Ο Σάββας ∆ηµητριάδης υποσχέθηκε ένα τριήµερο ταξίδι στους παίκτες και στους προπονητές εκ µέρους του διοικητικού

συµβουλίου της ΕΠΣΜ. Παρόντες από πλευράς ΕΠΣΜ ήταν ∆ηµητριάδης, Γιουρούκαλης, Κλήµης Γούναρης, Αγαθόπουλος, Κουκουτσέλος, Χατζηβουλγαρίδης, Παζαρλόγλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.