Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το ντέρμπι, δύο ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2022

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό (16/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μόνη απουσία τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

To σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί του Σαββάτου και για πρώτη φορά στο νέο έτος, ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο, μετά την ήττα τους από τον ΝΠΣ Βόλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τους: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κότσιρας και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Βιγιαφάνιες και Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή, Αϊτόρ και Παλάσιος στα άκρα της επίθεσης. Την τριάδα του άξονα θα συμπληρώσει έναν εκ των Μαουρίσιο ή Αλεξανδρόπουλου, με τον Βραζιλιάνο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Καρλίτος είναι και πάλι διαθέσιμος, όμως, ήταν εκτός το προηγούμενο διάστημα και είναι ένα ζητούμενο το αν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο λόγω της κακής εικόνας του Ιταλού, ο Ισπανός χρίζεται... φαβορί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.