Παναθηναικός: Διετές και... «φουσκωμένο» συμβόλαιο ανανέωσης για τον Παλάσιος

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας του και την επόμενη σεζόν, με το όνομα του Σεμπάστιαν Παλάσιος να είναι ψηλά στη λίστα ανανεώσεων. Μάλιστα, οι «Πράσινοι» κατέθεσαν και επίσημα πρόταση για να κρατήσει τον ο Παναθηναϊκός τον Αργεντινό εξτρέμ στη Λεωφόρο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Παλάσιος έβαλε τη φανέλα του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι του 2021 που αποκτήθηκε με τριετές συμβόλαιο, το οποίο φτάνει στο τέλος του σε λίγους μήνες. Ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί τη διοίκηση και θέλει να το επιλύσει με... ανανέωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στην Αθήνα μέλος του μανατζερικού γραφείου που τον εκπροσωπεί, με το Τριφύλλι να καταθέτει πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο στον παίκτη, με αυξημένες αποδοχές.

 Έτσι, μένει να φανεί αν ο 32χρονος άσος καλύπτεται από τη συγκεκριμένη προσφορά, μιας και κυνηγάει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Σε κάθε περίπτωση, οι απολαβές του συνάδουν με τα 7 γκολ και τις 8 ασίστ, που έχει πετύχει σε συνολικά 36 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.