Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (22/1, 19:30, Live στο Metropolis 95.5 και στο Metrosport.gr), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει στη διάθεση του τον Χόρντουρ Μάγκνουσον και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, επομένως έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Κλεϊνχέισλερ, οποίος παρότι ήταν έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εμφάνισε χθες αργά το βράδυ συμπτώματα ίωσης και τέθηκε νοκ-άουτ για τον αγώνα με τον "δικέφαλο".

Ο Κουρμπέλης δεν είναι στην αποστολή των "πράσινων" γιατί αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι με το ΠΑΟΚ για τη Super League 1.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.