Παναθηναϊκός: Απαντά με αγωγή στις δηλώσεις του Ζιώγα

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

Η ΑΕΛ στη χθεσινή (1/12) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για την τελευταία φάση του αγώνα με τον φάουλ του Κούρτιτς, καθώς σύμφωνα με τους «βυσσινί» η απόφαση του διαιτητή ήταν λανθασμένη και έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ της Λάρισας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων, Μιχάλης Ζιώγας, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και οι δηλώσεις κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος. Που συνδέεται ο Παναθηναϊκός σε όλα αυτά; 

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στους «πράσσινους» λέγοντας τα εξής: «Είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να σέβονται αυτή τη φανέλα, αυτή την ομάδα. Στο τελευταίο λεπτό ένα φάουλ που αρχικά καταλογίστηκε ως επιθετικό, μετά άλλαξε απόφαση και το καταλόγισε ως αμυντικό. Σήμερα αγωνίστηκαν νέα παιδιά. Μου θυμίζει εποχές από την παντοδυναμία του Παναθηναϊκού που κάποιοι διαιτητές έλεγαν "Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε, θα στο δώσω πέναλτι". Είναι κρίμα γιατί εδώ υπάρχουν νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Μιλάμε για κατάφορη αδικία. Η ΑΕΛ δικαιούται και απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό».

Έτσι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να απαντήσει με αγωγή στον Μ.Ζιώγα για δυσφήμιση, με την υπόθεση να ακολουθεί το νομικό δρόμο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.