Πανάκας: «Η τσέπη του Χατζόπουλου έφτασε στα... γόνατα - Έβαλε 500.000»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Πανάκας.

Ο ίδιος έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ και παρέθεσε τα δεδομένα γύρω από την διοίκηση του Δικεφάλου και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικώς ανέφερε: «Μετά από πολλά χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος και παρά τα χρέη, η διοίκηση του Θανάση Χατζόπουλου εν μέσω κορωνοϊού, έχει πετύχει ένα μικρό θαύμα και για πρώτη φορά έκλεισε η χρονιά χωρίς χρέη για τους παίκτες. Το χέρι του Χατζόπουλου έφτασε μέχρι το γόνατο, έχω την αίσθηση ότι έβαλε πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ για το τμήμα του μπάσκετ και μάλιστα έβαλε τα χρήματα χωρίς να είναι ιδιοκτήτης. Κάποια στιγμή θα πρέπει να λάβει πίσω ένα κομμάτι από αυτά τα χρήματα».

Για τις διοικήσεις του Δικεφάλου: «Ο ΠΑΟΚ, πάνω από 14 χρόνια έχει διοικήσεις πρωτοδικείου, συνολικά 28 διαφορετικές διοικήσεις. Ο Χατζόπουλος και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πολύ μακριά από τον στόχο του , να χρωστάει μόνο στο Δημόσιο και όχι σε τρίτους. Ο κύριος Χατζόπουλος έχει μεγαλύτερη τρέλα από πολλούς ΠΑΟΚτσήδες και στον δρόμο αυτό που ακολουθεί πρέπει να έχει την αμέριστη στήριξη όλων».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.