«Έπεσε... κατάρα στον Λουτσέσκου, δεν περίμενε το διαζύγιο στην Αραβία»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ραζβάν Παναϊτέσκου.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος μίλησε για το «διαζύγιο» του Ραζβάν Λουτσέσκου με την Αλ Χιλάλ και αν είχε επαφές με την Πάρμα. 

Επίσης έκανε την εκτιμησή του για το επόμενο βήμα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Παναϊτέσκου:

Για το διαζύγιο του Λουτσέσκου με την Αλ Χιλαλ: «Είδα τα ματς. Έπεσε μια "κατάρα", πήγαν όλα στραβά, πολλοί τραυματισμοί, πολλές απίστευτες χαμένες ευκαιρίες και κάποια προβλήματα με τη διαιτησία που δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο καθοριστικός παράγοντας».

Δεν μπορούσε να το γυρίσει ο Λουτσέσκου: «Μίλησα μαζί του πριν το ματς που έχασαν εντός και ήταν το τελευταίο του. Περίμενε ότι θα του δινόταν η ευκαιρία να το παλέψει, ότι θα φέρει τα πάνω κάτω, να γυρίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Τον εξέπληξε που του ζητήθηκε να λύσουν το συμβόλαιο. Μίλησε και με τον τεχνικό διευθυντή και είχαν καταστρώσει σχέδιο για να ανακάμψει η ομάδα».

Που είναι τώρα ο Λουτσέσκου και αν θα πάει στην Πάρμα: «Δεν έφυγε από τη Σαουδική Αραβία, Θα έρθει εκτιμώ στο Βουκουρέστι. Δεν έγινε καμία επαφή με την Πάρμα».

Αν θα δουλέψει πουθενά φέτος: «Αν υπάρξει κάποιο καλό πρότζεκτ θα πάει. Δεν είναι προπονητής που χρειάζεται διάλειμμα. Σίγουρα είναι όνειρο του να πάει στην Ιταλία. Του αρέσει το ποδόσφαιρο. Ο πατέρας του δούλεψε σε πολλές ομάδες εκεί, όπως η Ίντερ και η Μπρέσια. Μεταξύ μιας ιταλικής ομάδας που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και μιας ομάδας από άλλο πρωτάθλημα που θα κυνηγά τίτλους, πιστεύω θα διάλεγε το δεύτερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.