Παναγόπουλος: «Πρέπει να ρισκάρουμε κόντρα στη Σουηδία»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ελληνας προπονητής ποδοσφαίρου, Κώστας Παναγόπουλος, και μίλησε για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Σουηδία και τον τρόπο προσέγγισης που θα πρέπει να έχει η Εθνική μας ομάδα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι μια γιορτή για τους Σουηδούς τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Δε νομίζω πως είναι τελικός για τους Σουηδούς, είναι sold out και θα υπάρχει μια αμιγώς ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Η Σουηδία αντιμετωπίζει με σεβασμό την Εθνική μας ομάδα και θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου. Δεν είναι τελικός για την Σουηδία, θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, θα δώσουν έμφαση στο τακτικό κομμάτι. 

Οι διεθνείς της Ελλάδας έχουν δείξει πως μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις. Θα είναι ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών. Ισως θα πρέπει να επιλέξουμε ένα επιθετικογενές σχήμα γιατί το 4-4-2 των Σουηδών έχει και κάποια κενά. Υπάρχει τρομερό ταλέντο στην Ελλάδα και θα εξαρτηθούν πολλά από τον τρόπο προσέγγισης της Εθνικής μας. Αν επιλέξουμε να πάμε σε σέντρες και να μην προσπαθήσουμε να τους διασπάσουμε, τότε θα έχουμε θέμα. Πρέπει να ρισκάρουμε, να πιστέψουμε στη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.