Παναγόπουλος: «Αν ο Ηρακλής δεν πληρώσει, τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα - Δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση για συμβιβασμό»

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη δικαίωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ στην υπόθεση αναψηλάφησης του.

Μεταξύ άλλων είπε: 

«Το ποσό είναι περίπου 230.000 ευρώ συν τα πρόστιμα, αλλά επιδικάστηκε στον παίκτη μου το 50%. Αν δεν πληρωθεί σε τρεις αγωνιστικές, τότε ο Ηρακλής θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. 

Δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση για συμβιβασμό, ο Ηρακλής προσπάθησε να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη όπως κάνουν όλες οι ομάδες που έχουν χρέη σε παίκτες. Εγώ είχα μια συνεργασία με τον Ηρακλή, αλλά είχα ξεκαθαρίσει πως δεν θα παρατήσω τις υποθέσεις των παικτών μου. Ο κύριος Παπαθανασάκης παραιτήθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο εκείνη την περίοδο. Και στη συνέχεια θα μπορούσαν οι επόμενες διοικήσεις να κάνουν διακανονισμούς με τους παίκτες σε λογικά πλαίσια. Ο κ.Ευγενίου δεν φταίει για τα χρέη, αλλά τα ήξερε τα χρέη όπως και οι προηγούμενοι αλλά έκαναν την κομπίνα να κάνουν την Τρίγλια σε Ηρακλή. Εγώ εκπροσωπώ πολλούς ποδοσφαιριστές, δεν είναι μόνο ο Μάρα. Εγώ πάντα βοηθάω όταν υπάρχει κλίμα συνεργασίας, όταν δεν υπάρχει τέτοιο κλίμα τότε πως να βοηθήσω;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.