Παμπορίδης: «Συγκλονιστική η προσπάθεια των παικτών, ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη»

Metrosport Team22 Απριλίου 2024


Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης εξασφάλισε την παραμονή του στη Γ’ Εθνική για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, έχοντας ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας, ενώ στην ομάδα υπάρχουν και πολλοί γηγενείς παίκτες από την περιοχή.

Η ομάδα από το Κιλκίς επικράτησε την 32η αγωνιστική με 0-1 του Αρη Πετεινού και σκαρφάλωσε στην 5η θέση του 1ου ομίλου, σφραγίζοντας δύο στροφές πριν το φινάλε της Γ’ Εθνικής την παραμονή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Βασίλης Παμπορίδης αρχικά για την επιτυχία της ομάδας, είπε στον Παύλο Κερασιώτη: 

«Οπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη μου συνέντευξη η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στην αρχή του πρωταθλήματος. Παρόλα ταύτα είχα πάρα πολύ μεγάλη πίστη ότι η δουλειά που έγινε την περίοδο της προετοιμασίας κάποια στιγμή στην διάρκεια του πρωταθλήματος θα έβγαινε. Αυτό ξεκίνησε κάπου στα μισά του πρώτου γύρου μετά την όγδοη αγωνιστική με συγκομιδή 31 βαθμών σε 12 αγώνες, ενώ κερδίσαμε άλλους 17 στα τελευταία 7 παιχνίδια χωρίς ήττα. Η πολύ καλή δουλειά που έγινε την περίοδο της προετοιμασίας φαίνεται φυσικά και έχει αντίκτυπο στο ότι δεν είχαμε ούτε έναν μυϊκό τραυματισμό στη διάρκεια του πρωταθλήματος από την έναρξη προετοιμασίας στις 1 Αυγούστου 2023 έως και την 32η αγωνιστική τις 20 Απριλίου 2024. Ένα βασικό στοιχείο ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της είναι κι αυτός, αφού δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών και απουσίες αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό του Σάββα Χατζηασλανίδη με ρήξη προσθίου χιαστού στο παιχνίδι με τον Αετό Βαρβάρας και την εξάρθρωση ώμου του Μπάμπη Μουρατίδη σε μία περίοδο που είχαμε βρει ρυθμό ενώ και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον Σάββα δυστυχώς το χάσαμε για όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα ενώ ο Μπάμπης μας έλειψε για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες ενώ τώρα εδώ και 3-4 αγωνιστικές προσπαθώ να τον ξαναβάλω σε αγωνιστικό ρυθμό και να ξανά βρει τον εαυτό του», σημείωσε αρχικά.

«Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης έκανε ειδική αναφορά στην εμπιστοσύνη που το έδειξε η διοίκηση, λέγοντας: «Ενα άλλο στοιχείο που μέτρησε στο ότι η ομάδα κατάφερε το στόχο, είναι ότι, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, η διοίκηση, και κυρίως ο πρόεδρος Λάζαρος Ιωαννίδης ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωαννίδης και ο μεγαλομέτοχος Παύλος Πετρίδης, έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου τις δύσκολες εβδομάδες που η ομάδα δεν είχε συγκομιδή, με διάφορες γαλιάντρες και σειρήνες να ηχούν την απομάκρυνση μου από το τιμόνι του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, αλλά με εμπιστεύτηκαν και τελικά δικαιώθηκαν για δεύτερη συνεχή σεζόν. Σε ότι αφορά εμένα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και πάρα πολύ ευχαριστημένος με την συνεργασία που έχω με την διοίκηση και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Είναι άνθρωποι καθαροί με καθαρό λόγο, προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδος και όχι μόνο όσοι είναι στη διοίκηση, αλλά ακόμη και όλοι οι κάτοικοι του χωριού είναι δίπλα στην ομάδα, κάτι το οποίο δείχνει την δυναμική αυτού του μικρού χωριού. Για την νέα σεζόν δεν γνωρίζω αν μείνω στην ομάδα. Είναι καθαρά θέμα διοίκησης αφού ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχει τον πρώτο λόγο, Αλλά αν θα γινόταν αυτό, θα ήθελα να γίνει νωρίς, ώστε να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, να παρουσιαστούμε με την εμπειρία που έχουμε πλέον ακόμα καλύτεροι και πιο δυνατοί».

«Συγκλονιστική προσπάθεια των παικτών»

Ο Βασίλης Παμπορίδης αναφέρθηκε ακόμη στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας: «Το πιο σημαντικό βέβαια απ’ όλα, είναι και η προσπάθεια των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Ηταν συγκλονιστική προσπάθεια από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα σε όλες τις προπονήσεις, δίνοντας μάχη καθημερινά, κερδίζοντας τον εαυτό τους. Νομίζω ότι κατάφερα να πάρω σχεδόν από όλους το 100% των δυνατοτήτων τους και σας ενημερώνω ότι δεν ήταν λίγοι. Διαχειρίστηκα 32 ποδοσφαιριστές από 1 Αυγούστου. Οι 31 έχουν αγωνιστεί και σε αγώνες κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, ενώ μόνον ένας δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, ο οποίος σίγουρα θα έχει την χαρά κάποια στιγμή στις δύο επόμενες. Ήμουνα σίγουρος ότι θα καταφέρουν την παραμονή της ομάδος στην Γ Εθνική, κάτι το οποίο όμως δεν τους το έδειχνα καθόλου. Σε όλες τις ομιλίες μου προς αυτούς ήταν σαν να είμαι αγχωμένος, προβληματισμένος και να φοβάμαι για την εξέλιξη. Να με κυνηγούν φαντάσματα, παρόλο που δε μου περνούσε καθόλου από το μυαλό και ήμουνα σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα, Αφού είχα εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και σε αυτούς», ενώ στη συνέχεια ανέφερε για «σειρήνες» προς τους παίκτες του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ο τρόπος που εργαζόμαστε στη προπονητική διαδικασία τα τελευταία δύο χρόνια, έκαναν ομάδες της ανώτατης κατηγορίας και ανώτερων κατηγοριών να χτυπάνε το κουδούνι της πόρτας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, για ποδοσφαιριστές που δουλεύουν μαζί μου από την πρώτη αγωνιστική της περσινής περιόδου, το Νοέμβριο του 2022, κάτι το οποίο μου δίνει δύναμη και νέους στόχους για το μέλλον».

Κλείνοντας ο τεχνικός του συλλόγου του Κιλκίς ενόψει των τελευταίων δύο αγωνιστικών τη Γ’ Εθνική, τόνισε: «Έμειναν δυο αγωνιστικές ακόμη για την λήξη του πρωταθλήματος, και την Μ. Δευτέρα ξεκινάει η μεταβατική περίοδος 2024. Μία περίοδο που κάθε χρόνο όλοι οι αθλητές πρέπει να την εκμεταλλευτούν για την βελτίωση τους αλλά και μία περίοδο που και οι διοικήσεις και τα προπονητικά Team των ομάδων εκμεταλλεύονται για τον καλύτερο προγραμματισμό της νέας σεζόν».

Aκολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.