Πάμπλο Γκαρσία: Η πολύ σημαντική παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ!

Χάρης Δημαράς29 Απριλίου 2021

Μία ιδιαίτερα θετική παράδοση έχει δημιουργήσει τα χρόνια της προπονητικής του καριέρας ο Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στην ΑΕΚ. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Ένωση σε όλα τα παιχνίδια στα οποία την έχει αντιμετωπίσει από τους πάγκους. Και δεν μιλάμε μόνο ως πρώτος προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και ως τεχνικός της Κ-20. Στα τρία ματς που έχει αντιμετωπίσει φέτος την ΑΕΚ ως πρώτος προπονητής, την έχει κερδίσει δύο φορές (3-1 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και 0-1 στον πρώτο ημιτελικό), ενώ είχε φέρει και μία ισοπαλία (2-2) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εκκρεμεί η σημερινή ρεβάνς Κυπέλλου (19.00, Τούμπα) και ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. 

Και ως τεχνικός καθηδηγητής της Κ-20 όμως όπου έβλεπε... ΑΕΚ αφηνίαζε. Σε εννιά συνολικά ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει τα οκτώ και να φέρει μόλις στο ένα ισοπαλία. Όπερ σημαίνει σύνολο 12 παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ με 10 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες. Αξιομνημόνευτη παράδοση, που καλείται να τη διατηρήσει, για να οδηγήσει την ομάδα του στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.