Παλμέιρας: Ο Άμπελ Φερέιρα πήρε τον 9ο τίτλο αλλά παραμένει υπ'ατμόν

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2023

Τον ένατο τίτλο του σε τρία χρόνια πανηγύρισε ο Αμπέλ Φερέιρα με την Παλμέιρας εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή στη Βραζιλία. Είναι η δεύτερη σερί φορά που η ομάδα κατακτά τον τίτλο αλλά το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού φαντάζει αβέβαιο. 

Ο Φερέιρα έχει ξεπεράσει τον Βαλντερέι Λουξεμπούργο και είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τον Οσβάλντο Μπραντάο που κατέκτησε 10. Ωστόσο, παρόλο που το συμβόλαιο του ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Βραζιλίας θα μπορούσε να σημαίνει το αντίο. Γιατί; Η Αλ-Σαντ από το Κατάρ υπόσχεται να του προσφέρει μια υψηλή προσφορά για να τον απομακρύνει από την Παλμέιρας.

Φυσικά, η διοίκηση και οι φίλαθλοι του συλλόγου από τη Βραζιλία δεν θέλουν να σκέφτονται τέτοιο ενδεχόμενο και φρόντισαν να του δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του κατά τη διάρκεια του αγώνα και των πανηγυρισμών. Μάλιστα, το μήνυμα που ακουγόταν περισσότερο στην ισοπαλία με την Κρουζέιρο ήταν «Μείνε Αμπέλ».

Από την πρόσληψή του, στα τέλη του 2020, δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερος φόβος στην Παλμέιρας ότι θα φύγει. Οι άνθρωποι της δεν θέλουν να το σκέφτονται καθώς υπό τις οδηγίες του ο Αμπέλ Φερέιρα έχουν πανηγυρίσει μέσα σε τρία χρόνια:

🏆 Πρωτάθλημα Βραζιλίας: 2022 και 2023

🏆 Κόπα Λιμπερταδόρες: 2020 και 2021

🏆 Κύπελλο Βραζιλίας: 2020

🏆 Campeonato Paulista: 2022 και 2023

🏆 Κύπελλο Νότιας Αμερικής: 2022

🏆 Σούπερ Καπ Βραζιλίας: 2023


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.