Πάλμα: «Όταν με κάλεσε ο Μπούργος ήξερα ότι θα μπω μέσα και θα σκοράρω»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Για το γκολ το οποίο πέτυχε, τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος και την παρουσία του στον Άρη μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση ο Λουίς Πάλμα, σημειώνοντας πως «αυτή ήταν η οδηγία του προπονητή, να μπει ένα γρήγορο γκολ, γιατί θα άλλαζε η ροή του αγώνα, το οποίο και έγινε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τον ρόλο του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο, εκείνη τη στιγμή περνάνε τα πάντα από το μυαλό γιατί γνωρίζεις ότι έχεις στα χέρια την πρόκριση για τα Κύπελλα Ευρώπης, και όταν με κάλεσε ο προπονητής ήξερα ότι θα μπω μέσα και θα πετύχω ένα γκολ. Ένα γκολ θα έβαζε ξανά την ομάδα στο παιχνίδι και αυτή ήταν η οδηγία του προπονητή, να μπει ένα γρήγορο γκολ, γιατί θα άλλαζε η ροή του αγώνα, το οποίο και έγινε».

Για τα όσα βίωσε στο παιχνίδι: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήξεραν ότι δε θέλουν να ηττηθούν και με αυτή τη νοοτροπία έπαιξαν και το είδαμε και στο αποτέλεσμα του αγώνα, που ήταν μια επική ανατροπή».

Για τα επιτεύγματα του με τον Άρη και αν το... φανταζόταν: «Αυτό που είχα στο μυαλό , ήταν να παίξω για την ομάδα, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να σκοράρω και να ζήσω με την ομάδα τέτοιες στιγμές».

Αναφορικά με τις αλλαγές που φέρνει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Το βασικό ήταν να μιλήσω με την οικογένεια μου, για τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί αν έρθει μια νίκη η ομάδα μπορεί να τερματίσει ακόμη και στη δεύτερη θέση. Αφιερώνω το γκολ στο Θεό, στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει στις δύσκολες στιγμές».

Αναφορικά με τη στήριξη του κόσμου: «Είναι οι καλύτεροι, υποστήριζαν την ομάδα σε όλο το παιχνίδι, ακόμη και όταν ήταν το 0-2, ποτέ δε σταμάτησαν και από αυτούς πήραμε «φτερά». Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε ένα Κύπελλο. Τους ευχαριστώ που μας βοηθούσαν σε κάθε παιχνίδι τόσο πολύ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.