Πάλμα: «Ονειρό μου να παίξω στην Ευρώπη, ήρθα στον Αρη λόγω του πρότζεκτ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Για το βήμα στην Ευρώπη μέσω του Αρη, την στόχευση σε έναν τίτλο αλλά και τις προτάσεις που είχε, μίλησε στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Αρης, ο Λουίς Πάλμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βήμα που έκανε στην Ευρώπη μέσω του Αρη: «Ηταν το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη, ευχαριστώ τον Θεό που μπόρεσα να το εκπληρώσω και είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Αρη και θέλω να κάνω μια καλή αρχή».

Για τους στόχους και τις προσδοκίες του στον Αρη: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και να καταφέρουμε να κερδίσουμε έναν τίτλο».

Για το γεγονός πως ψηφίστηκε καλύτερο ταλέντο στην Ονδούρα: «Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα, χαίρομαι γι' αυτό και πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο».

Για τις προτάσεις που είχε και γιατί επέλεξε τον Αρη: «Είχα προτάσεις από τη Μπράγκα και τη Λεβάντε. Προτίμησα όμως τον Αρη γιατί μου έδειξαν ένα ωραίο πρότζεκτ και υπάρχει μια καλή συμφωνία μεταξύ του μάνατζέρ μου και του προέδρου της ομάδας».

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης ο Πάλμα απάντησε σε διλήμματα από τα οποία εκδηλώθηκε η αγάπη του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αποκάλυψε και την αγαπημένη του ομάδα στην Premier League, την Μάντσεστερ Σίτι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.