Παλικαρίσιο βαθμό ο Απόλλωνας Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Νοεμβρίου 2021

Της έκοψε τη φόρα! Ο Απόλλωνας Σμύρνης αν και προερχόταν από τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (4-1) στην Τούμπα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από την Κηφισιά, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πανηγυρίσει έναν παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στην ΑΕΚ (2-2) στη Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η αναμέτρηση για την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, καθώς ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Γκαρσία στο 13΄.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς δυο λεπτά μετά σκόραραν με τον Τσιλούλη, όμως μετά από χρήση του VAR ακυρώθηκε το γκολ, αφού θεωρήθηκε ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον Στάνκοβιτς.

Παρόλα αυτά, ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ιωαννίδη στο 41΄.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 62΄ η «ελαφρά ταξιαρχία» έφερε τούμπα το ματς. Μετά από αντεπίθεση, ο Τσιλούλης βρέθηκε απέναντι στον Στάνκοβιτς, ο Αυστριακός γκολκίπερ της Ένωσης τον νίκησε, αλλά ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1.

Η ομάδα του Γιαννίκη βρήκε τον τρόπο από αέρος να φέρει το ματς στα ίσα. Ύστερα από σέντρα του Άμραμπατ από τα δεξιά ο Αραούχο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-2.




Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη έχασαν μοναδική ευκαιρία να φύγουν με το διπλό, αλλά ο Κότσαρης απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα στο 90+3΄.

Απόλλων Σμύρνης (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες (32' Ντεντάκης), Μπρούνο Άλβες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (89' Παπαγεωργίου), Μαρτίνες (81' Ματέι), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (89' Φαν Λα Πάρα) 

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί (72' Χατζισαφί), Τζαβέλλας, Βράνιες, Ρότα (84' Μισελέν), Λε Ταλέκ (65' Ανσαριφάρντ), Σιμόες (84' Σιμάνσκι), Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία (72' Αμραμπατ), Αραούχο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.