Παλικαρίσια νίκη του ΠΑΟΚ, έτοιμος για να προχωρήσει ως το τέλος

Γιώργος Καστάνης04 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική η εξέλιξη των χθεσινών αγώνων στην τελευταία αγωνιστική, σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην σκληροτράχηλη Λαμία που έπαιξε με πολύ μεγάλο πάθος για να κόψει βαθμούς και δίκαια πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με έναν βαθμό διαφορά από την ΑΕΚ που έχασε βαθμούς στο Κλεάνθης Βικελίδης σε μία ακόμη συγκλονιστική αναμέτρηση. 

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς κόντρα στην Λαμία. Κέρδισαν οι παίκτες του, τις περισσότερες μονομαχίες από τους αντιπάλους τους. Κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου. Εκδήλωναν τις επιθέσεις κατά….κύματα. Δεν μπόρεσαν να σκοράρουν παρότι έχασαν κλασικές ευκαιρίες. Ειδικά η ευκαιρία του Σαμάτα είναι για να την βλέπει κανείς και να την βλέπει ξανά. 

Και να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν, ένας επιθετικός, να χάνει ένα τόσο εύκολο γκολ. Ο ΠΑΟΚ επέμεινε έως το τέλος. Χάρη στον Τάϊσον που ήταν πραγματικός οδοστρωτήρας από το πρώτο λεπτό, βρήκε το πρώτο γκολ στο 71ο λεπτό. Έστειλε την μπάλα, συστημένη στα αντίπαλα δίχτυα. Και χάρη στον Μπάμπα που ήταν κομβικός και στα αμυντικά αλλά και στα επιθετικά του καθήκοντα ευτύχησε να σκοράρει το δεύτερο γκολ, με το οποίο σφράγισε την σπουδαία νίκη. 

Η οποία του δίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια σε συνδυασμό με την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Λαμία ζήτησαν από την ομάδα να πάρει και νέο «διπλό» αυτή την φορά με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, αποφασισμένος και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι που έχει σχέση με την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι πολύ σκληρός για να τα παρατήσει ο ΠΑΟΚ, ειδικά σε αυτό το κομβικό χρονικό σημείο. Και δείχνει έτοιμος για να προχωρήσει έως το τέλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.