Πάλι εκτός ο Βιεϊρίνια, απόφαση της τελευταίας στιγμής για ΑΕΚ

Metrosport Team19 Μαρτίου 2021

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για την επερχόμενη πρώτη αγωνιστική των play off, απέναντι στην ΑΕΚ στο γήπεδο της «Τούμπας».

Ο Αντρέ Βιερίνια, ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Την Κυριακή (21.03, 19:30) ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη των Play Offs της φετινής Super League Interwetten και το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται τόσο σε αγωνιστικό όσο και υγειονομικό επίπεδο.

Η μέρα στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με τεστ για τον Covid-19 όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα της διοργανώτριας αρχής.

Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν μαζί με τους προπονητές τους πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα είχε πρώτα δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο και στη συνέχεια δουλειά στην τακτική, με έμφαση στην μετάβαση, την κυκλοφορία και τα τελειώματα.

Ο Αντρέα Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, όπως και ο Νίκα Νινούα . Ο Σίντζι Καγκάβα έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμά του.

Το Σάββατο (20.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.