Παίζουν τα ρέστα τους Σουηδία, Κροατία, Σκωτία, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Οι νίκες της Σλοβακίας και της Τσεχίας κατά πρώτο λόγο και της Αγγλίας κατά δεύτερο έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τις Σουηδία, Κροατία και Σκωτία που καλούνται να αντιδράσουν. Δεν θα έχουν όμως, καθόλου εύκολο έργο στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Η Σουηδία μπορεί να πέτυχε το στόχο της παίρνοντας ισοπαλία από το φαβορί του ομίλου της Ισπανία αλλά η νίκη της Σλοβακίας επί της Πολωνίας άλλαξε τα δεδομένα.

Πλέον οι Σκανδιναβοί χρειάζονται τη νίκη επί των Σλοβάκων αλλά θα πρέπει να γίνουν πολύ πιο επιθετικοί για να τα καταφέρουν. Άσος στο 1.80 και πίστη πως θα συνδυαστεί με over 2.50 γκολ στο 2.38 καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν και επιθετική ποιότητα αλλά και πολλές αμυντικές αδυναμίες για να το… προσφέρουν στον κόσμο.

Το match combo των δύο αυτών επιλογών σε απόδοση 3.25 θα απασχολήσει και δικαιολογημένα όσους ασχοληθούν με το παιχνίδι.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα
πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη και η Κροατία επί της Τσεχίας. Θα ποντάρει στην εμπειρία της και ελπίζει οι επιθετικοί της να βρεθούν σε καλύτερη μέρα από ότι στον αγώνα με την Αγγλία.

Άσος στο 2.15 ενώ αξίζει να προσέξουμε και τις πολλές επιλογές της stoiximan για τους σκόρερ. Anytime Περισιτς στο 3.70 που μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του.

Το βράδυ της Παρασκευής το… Νησί καίγεται με την Αγγλία να αντιμετωπίζει στο Γουέμπλεϊ τη Σκωτία. Και ενώ οι γηπεδούχοι απέχουν έτη φωτός σε ποιότητα από τους απόγονους του Χαϊλάντερ γνωρίζουν πως για να πάρουν τον άσο του 1.33 και θα κουραστούν και θα… πονέσουν.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Και αυτό γιατί οι Σκωτσέζοι θα παίξουν με τρομερό πάθος και διάθεση για… ξύλο για να τους σταματήσουν. Άλλωστε χρειάζονται και αυτοί βαθμό ή βαθμούς μετά το σοκ της ήττας από την Τσεχία. Το… παιχνίδι με κάρτες προκαλεί ενδιαφέρον με το over 0.50 κόκκινη να δίνει 5.00.

*Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

21+

| Παίξε Υπεύθυνα

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.