Παίζει τα ρέστα του για το ευρωπαϊκό όνειρο ο ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης09 Δεκεμβρίου 2021

Δεν μπορεί να τίθεται θέμα απώλειας βαθμών κόντρα στη Λίνκολνγ για τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλαρότητα. Ο Δικέφαλος, όμως, ζητά και πολλά γκολ και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο...

Ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη με αντίπαλο την ομάδα του Γιβραλτάρ και το 1.06 το αποδεικνύει. Η ισοβαθμία με τη Σλόβαν στη δεύτερη θέση, όμως, κάνει πιο πολύπλοκο τον αγώνα. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παίξουν για να πετύχουν πολλά γκολ και να ξεπεράσουν τη Σλίβαν που θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη εκτός έδρας.

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

Πάμε με τη match combo επιλογή του άσου και του over 3.50 στο 1.70 και αντίστοιχο match combo με τα γκολ στο over 4.50 και απόδοση 2.42. Στους anytime σκόρερς θα δείξουμε εμπιστοσύνη στον Σφιντέρσκι (1.53) και τον Ζϊβκοβιτς (1.80).

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Αντβέρπ έχοντας το κίνητρο των... χρημάτων που δίνει η νίκη και αυτό της πρωτιάς αν  επικρατήσει στο Βέλγιο και η Άιντραχτ χάσει αλλά έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και αυτό πάντα επηρεάζει.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Επιλογή μας το G/G στο 1.55 μιας και οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές *

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.