Παϊσιάδης: «ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός υπέρ της διακοπής»

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Ο κορωνοϊός έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα. Οι λίγκες, πλέον, καλούνται να αποφασίσουν το πώς και το πότε θα γίνει εκ νέου εκκίνηση των πρωταθλημάτων. 

Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που διεξάγεται σε κλειστό χώρο και οι κίνδυνοι είναι ίσως περισσότεροι. Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή « Στη Σέντρα» με αφορμή την τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα και υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ότι είναι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος προς όφελος της υγείας όλων. 

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων
 : «Το βόλεϊ είναι σε εκκρεμότητα όπως και τα υπόλοιπα αθλήματα. Έγινε μια τηλεδιάσκεψη με τον κ. Αυγενάκη και αποφασίστηκε ότι θα γίνει μια εκκίνηση με τα ατομικά αθλήματα από τις 4 Μαϊού και έπειτα  θα αποφασιστεί τι θα γίνει με συνεχή παρακολούθηση από το Υπουργείο και των ιατρών. Το πώς θα εξελιχθεί θα είναι πιλότος για τα αθλήματα»

Για τη θέση του ΠΑΟΚ
: «Εμείς ως Ερασιτέχνης θέλουμε την οριστική διακοπή προς όφελος της υγείας όλων.
Ο κ. Αυγενάκης με αυτή την πλειοψηφία που ζητά θα είναι δύσκολο να αποφασίσει. Εάν ψηφίσουν οι ομάδες, είναι δύσκολο να ψηφίσουν κατά οι 8 στις 10. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όπως ο Ολυμπιακός. Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να διακοπεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.