Παίκτες ΠΑΟΚ: «Εμείς θα το πάρουμε»

Γιώργος Καστάνης26 Σεπτεμβρίου 2021

Η «καυτή» Τούμπα, το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ, η αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει μετά τα τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα εκτός έδρας, δίνουν ένα ισχυρό κίνητρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ για να συνεχίσουν την επιτυχημένη (από πλευράς συγκομιδής βαθμών) πορεία της ομάδας.

Μόνιμο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετα την επικράτηση στο Αγρίνιο, είναι το αποψινό ντέρμπι. Οι παίκτες θέλουν την νίκη, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ενώ αδημονούν και για την υποστήριξη των φιλάθλων, που αναμένεται να βρεθούν μαζικά στην Τούμπα, για να τους υποστηρίξουν. Μεταξύ των άλλων οι παίκτες σε κατιδίαν συζητήσεις τους, έλεγαν: «Εμείς θα το πάρουμε το ματς. Είναι πολύ σημαντικό, θα παίξουμε με ένα δυνατό αντίπαλο, όμως από την δική μας απόδοση, θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα»

Οι συζητήσεις είναι συνεχόμενες, ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, έχουν τον τρόπο για να ενισχύουν την ψυχολογία των πρωταγωνιστών και όλη η προετοιμασία έχει γίνει για να ανταποκριθεί με επιτυχία η ομάδα, στις απαιτήσεις ενός ακόμη σημαντικού παιχνιδιού. Προϊδεάζει θετικά βεβαίως τους παίκτες και η εικόνα ενός σχεδόν γεμάτου γηπέδου. Είναι κάτι που το περιμένουν, όπως και την στήριξη των φιλάθλων, την οποία θεωρούν απαραίτητη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.