Παίκτες Αρη: Δική τους υπόθεση η πρόκριση επί του Ολυμπιακού!

Μάνος Χατζάκης02 Μαρτίου 2021

Δεν περνούν οι ώρες για τον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει φόντο την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου. Ο αγώνας της Πέμπτης αποτελεί προσωπική πρόκληση για κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά το “εμείς” είναι που θα κάνει τη διαφορά. Οι “κιτρινόμαυροι” θεωρούν ότι θα καταφέρουν να περάσουν και η “Μ” εξηγεί τους λόγους.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι τέτοια, που όλοι, εντός του “κιτρινόμαυρου” οργανισμού, ξέρουν τη σημασία πιθανής πρόκρισης. Ο Αρης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και, απλώς, θα χρειαστεί να το πιστοποιήσει απέναντι στην καλύτερη, ίσως, ομάδα στην Ελλάδα, η οποία διανύει περίοδο φόρμας και έχει καλή ψυχολογία, μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Αϊντχόφεν. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να γράψουν το όνομά τους στην ιστορία του συλλόγου, τόσο κερδίζοντας την πρόκριση επί των επίδοξων Πρωταθλητών στο Κύπελλο, όσο και με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη για διάκριση και οι παίκτες του Ακη Μάντζιου θέλουν να ικανοποιήσουν το αίσθημα της... πείνας, γι' αυτό και το ματς της Πέμπτης αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο “Δασυγένειο”. Οσο έρχεται η στιγμή για τη σέντρα, τόσο μεγαλώνει και η ανυπομονησία, ώστε να δείξουν προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αρης αποκτά δυνατότητα.

Τι συζητούν μεταξύ τους; Οτι θα είναι εκείνοι, που θα πάρουν την πρόκριση στους “4” του θεσμού, δείχνοντας σε όλη την Ελλάδα ότι η ομάδα τους έχει τα φόντα να φτάσει ψηλά και στο Κύπελλο. Η υστεροφημία, ο ποδοσφαιρικός εγωισμός βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά όλα αυτά θα έχουν νόημα μόνο μέσω της συνολικής επιτυχίας.

Και από αγωνιστικής άποψης, όπως και ψυχολογικής προετοιμασίας βρίσκονται στο 100%, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους, ανατρέποντας το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.