Παιδεραστία και πρότυπα! Αυτός είναι ο κόσμος που πλάσαμε σαν ενήλικες!

Αλέξανδρος Τσίγγος25 Φεβρουαρίου 2021

Βάλαμε την λέξη κακοποίηση να λειτουργεί απενοχοποιημένα στο πραγματικό έγκλημα!

Σαν το χαστούκι του δασκάλου τους η του γονιού.

Μάλιστα..

Καταφέραμε να βάζουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν χωρίς να προλαβαίνουν να ζούνε την παιδικότητα τους, την νεαρή τους και ύστερη εφηβεία.

Σα τα μήλα των θερμοκηπίων, της ταχείας ανάπτυξης, που βγαίνουν μεγάλα, κατακόκκινα, λαχταριστά και από μέσα έχουν ήδη σαπίσει.

Κι έχουν ήδη σαπίσει, γιατί ότι τους δίνουμε η τους επιτρέπουμε να μάθουν, να φάνε, να χωνέψουν, να απεργαστούν, είναι μιας κοινωνίας ολόκληρης η ζωή και ανηθικότητα.

Θα ντυθούν μιμούμενα την Μαντόνα παλιά την λαίδη Γκάγκα τώρα, τον Νίνο η τον Γκουερίνο η παλιότερα τον Βρύζα η δε ξέρω τι.

Τους χτενίζουμε τα μυαλά με τις αξίες ότι χωρίς χρήμα δεν αξίζει η ζωή και πόσο μεγάλος είναι ο Μπιλλ Γκεητς, η ήταν ο Στηβ Τζομπς. Λευκά σκουπίδια και γκάνκ γκρουπς. Πως θα πιάσουν την καλή και σύντομα.

Τα παρκάρουμε με ένα κινητό στο χέρι στην γωνία και νομίζουμε ότι επειδή μένουν σπίτι, έτσι έχουμε την επίβλεψη τους. Και θα ασχοληθούμε με όλα εκείνα τα προβλήματα της ζωής, που αποφεύγουμε να τα εντάξουμε για να καταλάβουν, διατηρώντας τους σε αυτή την σαχλόφουσκα της ροζ τσίχλας άνταμς.

Τα εκθέτουμε στα μπιγκ μπρόδερ, μάστερ σεφ, φέημ, και σε όλο αυτό τον τρύπιο κόσμο και σηκώνουμε τους ώμους μας με αδιαφορία, λέγοντας τι να κάνουμε;

Και στο σχολείο θα ντυθούν ανάλογα, κι αν τους γίνει από κανένα δάσκαλο που έχει συνείδηση η παρατήρηση, θα πέσουμε να τον φάμε, ότι εμποδίζει την ολόπλευρη ανάπτυξη του χαρακτήρα του!

Αυτή είναι η εποχή μας.

Ε τις εποχές τις κάνουνε οι άνθρωποι και όχι το ανάποδο.

Μπορεί η κυρία Μάνδρου να είναι ένα γρανάζι του μηχανισμού εξουσίας και αυτό που υπηρετεί της έδωσε την άνεση να τρίψει στην μούρη των γονιών, για τον τρόπο που συμπεριφέρονται.

Ειχε δίκιο όμως.

Βέβαια θα τρίψει πάλι στην ίδια μούρη αν θα αναλάβουν την πραγματική επιμέλεια και κηδεμονία των παιδιών τους, λέγοντας τους καταπιεστικούς και οπισθοδρομικούς.

Να γίνει νόμος ισόβια για κάθε είδους παιδεραστίας, με γνώμονα την ηλικιακή διαφορά.

Ψήφος στα 28 και αφού αγόρια και κορίτσια έχουν υπηρετήσει τον στρατό, η σε κοινωνικά έργα και υπηρεσίες και έχουν το έχουν εκπληρώσει τον κύκλο τους στην αγωγή του πολίτη, γνωρίζουν το σύνταγμα όλο, έχει πήξει το μυαλό τους και μπορούν να απολαύσουν το δικαίωμα του να είναι πολίτες.

Ελεύθερος ο μαθητικός και φοιτητικός συνδικαλισμός, ελεύθερη η διακίνηση των ιδεών, αλλά έξω τα κόμματα από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.