«Πάγωσαν» προσωρινά του Σοτέλδο Μπότο-Ραζβάν, ψάχνουν χωρίς βιασύνη 

Metrosport Team18 Ιουλίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Κ.Πετρωτός

Δεν υπήρξε ούτε χθες εξέλιξη στην υπόθεση του Γέφερσον Σοτέλδο. Και ήταν λογικό να μην υπάρχει, από την στιγμή που ο Ζοσέ Μπότο, σε συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την διοίκηση της ΠΑΕ, “πάγωσε” τις συζητήσεις με την Τίγκρες, έχοντας διαπιστώσει τις πολύ υψηλές απαιτήσεις των Μεξικανών.

Το ενδιαφέρον για τον Βενεζουελάνο είναι δεδομένο, αλλά με βάση την τακτική που έχει ακολουθήσει φέτος ο ΠΑΟΚ και σε άλλες περιπτώσεις, θέλει να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς, με όρους που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντά της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο αθλητικός διευθυντής, όσο και ο προπονητής αισθάνονται ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο για να ανταποκριθεί στις πρώτες αγωνιστικές ανάγκες της και μπορούν να ψάξουν το δεκάρι χωρίς να βιασύνη. Συμφωνούν ότι ειδικά σε αυτή την μεταγραφή δεν σηκώνει λάθος αφού πρέπει να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα κάνει διαφορά.
Ως γνωστό, ο Μπότο δουλεύει και άλλη εναλλακτική και θέλει να ακολουθήσει και συγκεκριμένη στρατηγική για Σοτέλδο.

Σενάριο για Ρίμπας

Εξάλλου, χθες βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ντιέγκο Ρίμπας που έχει περάσει Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο και τελευταία αγωνίζεται στην Φλαμένγκο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για έναν παίκτη που πλέον είναι 37 ετών!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.