Πάει για Μενσά με την πετυχημένη συνταγή

Κώστας Πετρωτός28 Μαΐου 2020

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για χαμήλωμα των τόνων στα μεταγραφικά, σαφώς και ήταν επιβεβλημένο από την ανάγκη η ομάδα να προσηλωθεί στον στόχο των πλέι οφ. 

Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη ανάγκη. Ποια είναι αυτή; Να μπορέσει να κινηθεί ο Δικέφαλος με μεγαλύτερη ευελιξία σε υποθέσεις που έχει αποφασίσει να κυνηγήσει.

Χαρακτηριστική είναι αυτή του Μπερνάρντ Μενσά. Ο Γκανέζος αποτελεί εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα και ο ΠΑΟΚ θέλει να βρει την φόρμουλα να τον φέρει στην Τούμπα αν και δεν είναι εύκολο. 

Ακολουθεί όμως μία δοκιμασμένη και πολύ πετυχημένη συνταγή: Αρχικά, ψάχνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια έχοντάς τον σύμμαχο στην προσπάθεια, θα προσπαθήσει να καλύψει τις απαιτήσεις της Καϊσέρισπορ. 

Για όσους θυμούνται, έτσι έχουν γίνει οι περισσότερες καλές μεταγραφές του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει, όμως, και μία ιδιαίτερη παράμετρος στην υπόθεση του 26χρονου μέσου. 

Ο πιθανός υποβιβασμός της Καϊσέρισπορ. Αν τελικά η τουρκική ομάδα δεν σώσει την κατηγορία, με τον Μενσά σύμμαχο, ο ΠΑΟΚ θα πετύχει ένα πολλά υποσχόμενο ντιλ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.