«Θέλει δανεικό τον Μπάμπα η Άουγκσμπουργκ, θα τον αποκτήσει αν...»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βαβρίτσας.

Ο δημοσιογράφος του Kicker μίλησε για τις κινήσεις που κάνει η Άουγκσμπουργκ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ραχμάν Μπάμπα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βαβρίτσας δήλωσε:

Για την υπόθεση του Μπάμπα: «Έχει καλό όνομα στη Γερμανία. Ξεκίνησε από την Γκρόιτερ Φιρτ από εκεί πήγε στην Άουγκσμπουργκ. Τον αγόρασε με 2,5 εκατ. ευρώ και τον πούλησε 20 στην Τσέλσι. Πέρασε και από τη Σάλκε ως δανεικός. Έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ενώ στην Άουγκσμπουργκ θα βρει και τον Μάρκους Βάιντσιρλ (σ.σ τον είχε και παλιότερα σε Άουγκσμπουργκ και Σάλκε). Η Αουγκσμπουργκ έχει δυο αριστερά μπακ, τον Ιάγκο και τον Πέντερσεν που τον καλύπτει άλλα και οι δυο είναι εκτός με τραυματισμούς. Αν δεν μπορέσει κανείς τις επόμενες βδομάδες να βοηθήσει υπάρχει σκέψη για τον Μπάμπα».

Αν η Άουγκσμπουργκ έχει κινηθεί για δανεισμο ή αγορά του Μπάμπα: «Μιλάμε για δανεισμό γιατί η Άουγκσμπουργκ δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη από την Τσέλσι. Είδαμε ότι η Τσέλσι τον ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο. Σε περίπτωση που και οι δυο αριστεροί μπακ δεν μπορούν να βοηθήσουν, τότε υπάρχει περίπτωση. Πριν τον Αύγουστο δεν νομίζω να οριστικοποιηθεί η νέα ομάδα του Μπάμπα».

Για τον αν ο Τζόλης εξακολουθεί να απασχολεί γερμανικές ομάδες: «Το τελευταίο διάστημα απομακρύνθηκε το όνομα «Τζόλης» από τον χαμό που γινόταν το περασμένο εξάμηνο. Έχει ηρεμήσει κάπως. Δεν νομίζω ότι είναι από τα πρώτα ονόματα που απασχολούν τη Γκλάντμπαχ ή άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.