ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Διευρύνθηκε το δ.σ. - Ανακοινώθηκε ο Χρυσοχόος

Κώστας Πετρωτός15 Απριλίου 2021

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην έκτακτη γενική συνέλευση της, η διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου της και η προσθήκη του Βαγγέλη Χρυσοχόου. Πιο συγκεκριμένα η έκτακτη ΓΣ στην οποία εκπροσωπήθηκε το 90,61% των μετοχών αποφάσισε ομόφωνα την προσθήκη του Βαγγέλη Χρυσοχόου στην διοίκηση της ομάδας.

Πλέον το δ.σ μέχρι το τέλος της θητείας του γίνεται εννιαμελές:

Πρόεδρος: Ιβάν Σαββίδης

Α' Αντιπρόεδρος: Μάκης Γκαγκάτσης

Β' Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Κυριάκος

Μέλη: Γιώργος Σαββίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τρύφων Κούκιος, Αρτούρ Νταβιντιάν και Βαγγέλης Χρυσοχόος.

Ο κ.Χρυσοχόος για λόγους χωροταξικούς, αφού η ΓΣ έγινε στην αίθουσα συσκέψεων skype, παρακολουθούσε αρχικά από το γραφείο του αλλά στην εξέλιξη μπήκε κι εκείνος στην αίθουσα της συνέλευσης. Το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι 50 χρονών με καταγωγή από την Αθήνα που πλέον μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. 

Δούλεψε στη Vodafone και στη Microsoft (μάλιστα είχε βρεθεί και στα γραφεία της Microsoft στη Βιέννη). Aποχώρησε από την εταιρία για να αναλάβει θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από τον Μάκη Γκαγκάτση, μετά από ερωτήσεις του γνωστού μικρομετόχου-γιατρού, Άρη Κάζη, τονίστηκε ότι ο κ. Χρυσοχόος έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, στον ΠΑΟΚ έχει προσληφθεί από τον Ιανουάριο, σε ρόλο εμπορικού διευθυντή και αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου. Θα αναπληρώνει τον ίδιο τον Γκαγκατση σε εταιρικά θέματα όταν απουσιάζει για οποιονδήποτε λόγο. 

Διευκρινίστηκε επίσης, ότι αναπληρωτής σε ποδοσφαιρικά όργανα (Λίγκα, ΕΠΟ) είναι ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Επίσης, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι είναι τεχνοκράτης και ήδη στους τρεις μήνες που βρίσκεται στην ΠΑΕ έχει δείξει δείγματα γραφής της δουλειάς του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.