Ουσταμπασίδης: «Δεν έχει κακούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, απλά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Ουσταμπασίδης και μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ, το φετινό πρωτάθλημα που είναι πιο θεαματικό αλλά και τις αλλαγές που δεν έχουν γίνει στο ρόστερ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στα γήπεδα βλέπω ένα θέαμα που με ικανοποιεί αν και τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε χαθεί αυτό. Το φετινό πρωτάθλημα μου αρέσει αρκετά, υπάρχει η έκπληξη και αυτό είναι κάτι καλό».

Για τον λόγο που δεν δικαιολογούμε ένα κακό διάστημα των ομάδων: «Αν υπάρχει μια διαδικασία σωστή, τότε λιγοστεύουν οι κακές στιγμές. Αν υπάρχει αυτή η διαδικασία, τότε μπορεί να χάσεις αλλά είσαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Είναι ένα άθλημα που έχει τρία αποτελέσματα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αφού ο Λουτσέσκου είπε πως εκτίμησε λάθος τη δυναμική του ρόστερ, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι άλλο. Εγώ έβλεπα κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι κακοί παίκτες, αλλά δεν ταιριάζουν αυτή τη στιγμή μεταξύ τους. Το καλεντάρι είναι γεμάτο και το λένε συνέχεια οι ομάδες, αλλά το ξέρουν από την αρχή οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ άργησε να κάνει τις αλλαγές και το βρίσκει μπροστά του. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις, το βιολογικό δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.